Neler Yeni

Öneri Motosiklet için aksiyon kamera önerisi

GirayHan

80+ Platinum
Doğru söylüyorsun 5 ayda abartısız 8 kere arkadan vurdular plakadan eser kalmadı yamula yamula :D 2. el bi tane buldum ondan dönüş bekliyorum bakalım. konu açmıtın 12k ya mı ne düşmüştü onu kaçırmıştım :)
evet bende o açtığım konudan satın almıştım dji'ı. keşke alsaydın. hatta konuşmuştuk alayım mı almayım mı demiştin ben al bak çok kötü düşen demiştim .

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Osmo Action 3 kullanıyorum. Bütçe olarak yükseğe çıkmak istemiyorum dersen nokta atışı kamera tavsiye ederim. İstersen özelden videolardan örnek de gönderebilirim.

GirayHan

80+ Platinum
Osmo Action 3 kullanıyorum. Bütçe olarak yükseğe çıkmak istemiyorum dersen nokta atışı kamera tavsiye ederim. İstersen özelden videolardan örnek de gönderebilirim.
acition 3'te tek bi sorun var crop sorunu. o sorunu acaba güncellemeyle çözdüler mi.

bu arada bu sorun kameranın alınmasına engel değil onu da belirteyim :D

GirayHan

80+ Platinum
Crop derken? Biraz daha detay verir misin 😄
rocksteady'ı doğru çalıştırmak için görüntüyü fazla kırpıyordu. yani kask kamerasından beklenmeyecek derecede fazla kırpma. netincesinde gidonda eller gözükmüyordu yada az gözüküyordu. umarım çözülmüştür güncelleme ile.

Mr.White

80+ Bronze
evet bende o açtığım konudan satın almıştım dji'ı. keşke alsaydın. hatta konuşmuştuk alayım mı almayım mı demiştin ben al bak çok kötü düşen demiştim .

Sorduktan sonra stok gelip gitti yetişemedim hayat :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
rocksteady'ı doğru çalıştırmak için görüntüyü fazla kırpıyordu. yani kask kamerasından beklenmeyecek derecede fazla kırpma. netincesinde gidonda eller gözükmüyordu yada az gözüküyordu. umarım çözülmüştür güncelleme ile.
İkinci modu rocksteady+ dediğin gibi kırpıyor evet. Ama hiç onu kullanma ihtiyacı duymadım. Normal rocksteady modu yeterli oluyor ve kırpmıyor. Ultra geniş açı+rocksteady ile çekiyorum gidon eller vs. görünüyor.

GirayHan

80+ Platinum
Sorduktan sonra stok gelip gitti yetişemedim hayat :)
olsun nasip kısmet. düşerse bi daha dm'den atarım sana
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci modu rocksteady+ dediğin gibi kırpıyor evet. Ama hiç onu kullanma ihtiyacı duymadım. Normal rocksteady modu yeterli oluyor ve kırpmıyor. Ultra geniş açı+rocksteady ile çekiyorum gidon eller vs. görünüyor.
işte o senaryoda dikey çekim yapmadığın için sorunun üstünde durmuyorsun. mesela instagram reels için çok sıkıntı dikeyde çektiğin an rocksteady + 'da eller kayboluyor. ama senin senaryonda sorunsuz tabi

Mr.White

80+ Bronze

işte o senaryoda dikey çekim yapmadığın için sorunun üstünde durmuyorsun. mesela instagram reels için çok sıkıntı dikeyde çektiğin an rocksteady + 'da eller kayboluyor. ama senin senaryonda sorunsuz tabi
Cansın <3

GirayHan

80+ Platinum

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Geçen ay kamerayı ilk aldığımda modları karıştırırken dediğin gibi rocksteady+ çok kırpınca herhalde bir bildikleri vardır dedim hiç kullanmadim 🤣 sorun olabileceği aklıma bile gelmedi valla. Bu arada yeri gelmişken dikey açım böyle

GirayHan

80+ Platinum
Geçen ay kamerayı ilk aldığımda modları karıştırırken dediğin gibi rocksteady+ çok kırpınca herhalde bir bildikleri vardır dedim hiç kullanmadim 🤣 sorun olabileceği aklıma bile gelmedi valla. Bu arada yeri gelmişken dikey açım böyle
gayet güzel. çekim yaptığın açıyı iyi ayarlamışsın.

nd filtre kullanıyor musun ?

Ucuz 1 2 kya bısey varsamı acaba
yok gürkan direkt paranı çöpe at daha iyi aman ha.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,628
Üyeler
161,881
Son üye
ızzy6s
Top Bottom