galeyanageldim
80+ Bronze
- Bütçe
- 5000
Beyler başlıkta belirttiğim gibi kask önerisi istiyorum bütçe max 5 olur zorlarsam
Motor pcx 125
Motor pcx 125
beden ne ? bi tane kask var 175 eur şu an onu önercem duruma göre@GirayHan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben ls2 rapid deeper kullanıyorum memnunum. Bir bakın bence.
![]()
LS2 Rapid Deeper Full Face Motosiklet Kaskı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LS2 Rapid Deeper Full Face Motosiklet Kaskı fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! LS2 Rapid Deeper Full Face Motosiklet Kaskı özelliklerini incele, 2.609,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Brom linkteki hangi satıcı güvenilirdir?@GirayHan
Hocam ben ls2 rapid deeper kullanıyorum memnunum. Bir bakın bence.
![]()
LS2 Rapid Deeper Full Face Motosiklet Kaskı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LS2 Rapid Deeper Full Face Motosiklet Kaskı fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! LS2 Rapid Deeper Full Face Motosiklet Kaskı özelliklerini incele, 2.609,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Öner bakalım sen yinede bedeni bilmiyorum ilk def a kask alıcambeden ne ? bi tane kask var 175 eur şu an onu önercem duruma göre
edit: konuyu sen açmışsın sandım bu elemana önereceğim bişey yok benim hikom görüşürüz.
forumun motorcu üstadları önerecektir sana ben acemiyimBrom linkteki hangi satıcı güvenilirdir?
Öner bakalım sen yinede bedeni bilmiyorum ilk def a kask alıcam
forumun motorcu üstadları önerecektir sana ben acemiyim![]()
15 yaşında adamsın demiştin özür dile söyleyim175euro olan kask neydi
Özür dilerim adam demişim. Dilim sürşmüş. Geri alıyorum kusura bakma15 yaşında adamsın demiştin özür dile söyleyim
hemde fiber kabuk![]()
dilin sadece buna sürşsün güzel kardeşim o dilini başka şeyler için kullanma da bizde adam sayalım seniÖzür dilerim adam demişim. Dilim sürşmüş. Geri alıyorum kusura bakma
Görüşürüz Girayım.beden ne ? bi tane kask var 175 eur şu an onu önercem duruma göre
edit: konuyu sen açmışsın sandım bu elemana önereceğim bişey yok benim hikom görüşürüz.