Honda japon hayatım.italyan?
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım hocam çok teşekkür ederim
peki bu segmentte önerebileceğiniz başka marka model var mı?
Honda japon hayatım.italyan?
anladım hocam çok teşekkür ederim
peki bu segmentte önerebileceğiniz başka marka model var mı?
Aman kardeşim 350'lik motor da alıyorsan kesinlikle japondan şaşma, Honda ve Yamaha servis ve malzeme kalitesi olarak çok avantajlı.. Çinli markalar Japon motorlarının 650'lik ve 1000'lik havalı spor modellerinin aynısını 350'lik modellerinde kopyalayarak özellikle japon motorlarına parası yetmeyen gençleri hedef alıyorlar. Türkiye'de ve özellikle İstanbul trafiğinde motorsikletlere pek saygı duyulmuyor hatta yolda taciz vakaları çok. O yüzden insan hayatı gibi önemli konularda ve kazalarda motorun kalitesinden ödün vermemek lazım. Ben de kız yeğenime çok korkmama rağmen İstanbul trafiği yüzünden işe geç kaldığı için ısrarları sonucu motor alacağım. Honda ve Yamaha'nın 125'lik modellerine bakıyorum.Sevgili forum sakinleri hepinize merhaba,
Almak istediğim daha doğrusu başlıkta belirttiğim gibi arasında kaldığım 4 modeli sizinle paylaşacağım.
- https://www.honda.com.tr/motosiklet/modeller/scooter/honda-adv350
- https://www.peugeot-motocycles.com.tr/xp400-gt-/
- https://www.sym-tr.com/adx-300/
- https://www.sym-tr.com/joyride-300_16-abs-liquid-cooling/
Paylaştığım bu modellerden siz olsanız hangisini neden alırdınız açıklamınızı rica ediyorum.
Mantıklı, bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Farklı marka ve model önerileriniz varsada 2. el ya da sıfır fiyatlarında belirttiğim bütçede öneriler yapabilirisiniz.
Şimdiden çok teşekkür ederim, hepinize iyi forumlar.
Kardeşim değerli yanıtın için teşekkür ederim. Beni düşünüp yaptığın tavsiyeler ve uyarılar içinde çok teşekkür ederim. Dediklerinin farkındayım. İstanbulda yaşadığım için vitesli yerine scooter tercih ettim ve çinli markaların ne kadar kalitesiz olduğunun biliyorum. Seninde yeğenininde tekerine taş değmesin.Aman kardeşim 350'lik motor da alıyorsan kesinlikle japondan şaşma, Honda ve Yamaha servis ve malzeme kalitesi olarak çok avantajlı.. Çinli markalar Japon motorlarının 650'lik ve 1000'lik havalı spor modellerinin aynısını 350'lik modellerinde kopyalayarak özellikle japon motorlarına parası yetmeyen gençleri hedef alıyorlar. Türkiye'de ve özellikle İstanbul trafiğinde motorsikletlere pek saygı duyulmuyor hatta yolda taciz vakaları çok. O yüzden insan hayatı gibi önemli konularda ve kazalarda motorun kalitesinden ödün vermemek lazım. Ben de kız yeğenime çok korkmama rağmen İstanbul trafiği yüzünden işe geç kaldığı için ısrarları sonucu motor alacağım. Honda ve Yamaha'nın 125'lik modellerine bakıyorum.
Dediğinizde haklısınız ve mantıklı ama ben biraz farklı dursun istiyorum. Mesela yamaha xmax ve honda forza her yerde görüyorum ama algıda seçicilik yapsam bile adv350 çok nadir oluyor. Bu dediğim saçma gelebilir haklısınız ama kişisel zevk olduğu için saçma olsada çok bilindik ve yaygın modeller tercih etmek istemiyorum. Zaten adv350den sonraki motorum büyük konuşmayayım ama xadv ya da tmax olacak. Vitesli alacak olursamda Tenere 700 düşünüyorum.Yani honda alınacaksa da adv350 yerine forza250 tercih edilmeli. Daha konforlu ve piyasası canlı. Adv'yi beğenmezsen 2 sene sonra satayım dersen zarar edersin forzaya göre. 300e Xmax400 alınabiliyorsa onu da incele.
O ihtimalide düşündüm de öyle sormamıssındır diye şey yapmadım. Bebeğim japoncuyum bende. İtalyan ile japon arasında kalsam yine japon tercih ederdimÇiçeğim ben orada japondan şaşmayın denmesine istinaden İtalyan diye sordum
Tenere 700 düşünüyorum dediğinize göre offroad gibi toprak yollarda da gitsin istiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman adv daha iyi bir seçenek tabi ki. Sıfır alırsanız zaten kolay kolay satmaya kıyamazsınız ama 2. El düşünüyorsanız ve ileride değiştirme ihtimali olursa diye dediğimi tekrar düşünün. Motordan anlamayan biri zaten bunların hepsine pcx gözüyle bakıyor, fiyatı öldürürler.Kardeşim değerli yanıtın için teşekkür ederim. Beni düşünüp yaptığın tavsiyeler ve uyarılar içinde çok teşekkür ederim. Dediklerinin farkındayım. İstanbulda yaşadığım için vitesli yerine scooter tercih ettim ve çinli markaların ne kadar kalitesiz olduğunun biliyorum. Seninde yeğenininde tekerine taş değmesin.
Dediğinizde haklısınız ve mantıklı ama ben biraz farklı dursun istiyorum. Mesela yamaha xmax ve honda forza her yerde görüyorum ama algıda seçicilik yapsam bile adv350 çok nadir oluyor. Bu dediğim saçma gelebilir haklısınız ama kişisel zevk olduğu için saçma olsada çok bilindik ve yaygın modeller tercih etmek istemiyorum. Zaten adv350den sonraki motorum büyük konuşmayayım ama xadv ya da tmax olacak. Vitesli alacak olursamda Tenere 700 düşünüyorum.
Senin paşa gönlün sağaolsun ballı turtam Honda gönlüm onda diyorsunO ihtimalide düşündüm de öyle sormamıssındır diye şey yapmadım. Bebeğim japoncuyum bende. İtalyan ile japon arasında kalsam yine japon tercih ederdim
teşekkür ederim hocam. ayıptır söyelemesi sakaryada yer var etrafıda bayağı dağ bayır. oraları motorla gezmek istiyorum. arabayla gittiğimizde etrafta görüyordum motorla gezenleri. Çok keyifli gözüküyordu ondan aklımda anı olarak kaldı yıllarcaTenere 700 düşünüyorum dediğinize göre offroad gibi toprak yollarda da gitsin istiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman adv daha iyi bir seçenek tabi ki. Sıfır alırsanız zaten kolay kolay satmaya kıyamazsınız ama 2. El düşünüyorsanız ve ileride değiştirme ihtimali olursa diye dediğimi tekrar düşünün. Motordan anlamayan biri zaten bunların hepsine pcx gözüyle bakıyor, fiyatı öldürürler.
Çok incesin hayatım. Hangisini tercih edersende memnun olursun umarımSenin paşa gönlün sağaolsun ballı turtam Honda gönlüm onda diyorsun