Yardım Motor sahibi arkadaşlar bakabilir mi?

Newkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
495
Arkadaşlar ben dün sabah sıfır garantili bayisinden rks sniper Pro x aldım dün akşam sürüş anında km göstergesi arızalandı ne sayaç çalışıyor ne hız göstergesi bugün bayisine götürdüm bizim servise götür dediler oraya götürdüm verdim bu sabah motoru akşam 4 gibi gel al dediler bu işlemden ücret alabilirler mi? Kullanıcı hatası olduğunu sanmıyorum motor daha 24 saat olmadan arıza verdi hiçbir şekilde zarar vermedim motora.

Arkadaşlar ben dün sabah sıfır garantili bayisinden rks sniper Pro x aldım dün akşam sürüş anında km göstergesi arızalandı ne sayaç çalışıyor ne hız göstergesi bugün bayisine götürdüm bizim servise götür dediler oraya götürdüm verdim bu sabah motoru akşam 4 gibi gel al dediler bu işlemden ücret alabilirler mi? Kullanıcı hatası olduğunu sanmıyorum motor daha 24 saat olmadan arıza verdi hiçbir şekilde zarar vermedim motora.
almazlar

özür mayetinde hediye bile vermeleri lazım nasıl iyi insanlara rastlıyor o bayiler ben olsam yıkardım o bayiyi, 8 senedir bireysel motorcuyum

özür mayetinde hediye bile vermeleri lazım nasıl iyi insanlara rastlıyor o bayiler ben olsam yıkardım o bayiyi, 8 senedir bireysel motorcuyum

Valla anlamadım kardeş 1 günlük motor nasıl arıza yapıyor

servis raporuna bak gerekirse ana bayisi ile görüş sıfır alınan araçta öyle şeymi olur :kekw:

Garanti kapsamında yapılıyor o işlemler. Bende haziranda Mondial Xtreme max 200 aldım. Aldığım gün motor kendi kendine far açıyordu garanti kapsamında onarımını yaptılar. Motorunun bir forum sayfası varsa oralara katıl kronik sorunlarını öğren ki başına geldiğinde serviste ücretsiz onarım yaptır.

Alacaklarını sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,646
Üyeler
188,459
Son üye
El-Mukthalif
Geri