Ekonomi bakanı
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
stop lambası hattına bağlayınMotora ekteki ledlerden aldım bu ledleri aküden + - şeklinde çeksem kontağı kapatsamda sürekli yanar mı? Eğer yanarsa Kontağı açtığımda yanması için nasıl bir bağlantı yapmalıyım?
Sadece frene bastığımda yanmaz mı bu sefer?stop lambası hattına bağlayın
Direk aküye bağlamayın fazladan güç iletimi olursa çok güçlü gelirse akü LED'e yanma yapabilir. Ben yaşadım çünkü ondan biliyorum.Motora ekteki ledlerden aldım bu ledleri aküden + - şeklinde çeksem kontağı kapatsamda sürekli yanar mı? Eğer yanarsa Kontağı açtığımda yanması için nasıl bir bağlantı yapmalıyım?
sürekli yanan bir lambaya bağlayın stoplar zaten başta %50 ışık şiddetinde yanıyor zaten frene basınca %100 oluyor stop mantıklıSadece frene bastığımda yanmaz mı bu sefer?
Teşekkür ederim reisDirek aküye bağlamayın fazladan güç iletimi olursa çok güçlü gelirse akü LED'e yanma yapabilir. Ben yaşadım çünkü ondan biliyorum.![]()
Anladım hocam yardımın için teşekkürlersürekli yanan bir lambaya bağlayın stoplar zaten başta %50 ışık şiddetinde yanıyor zaten frene basınca %100 oluyor stop mantıklı