Neler Yeni

🔥 Motorin'e 1.29 ₺ zam ! Litresi 30 ₺'ye dayandı !

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
İki tarafa da hak veriyorum ancak hitap çok önemli saygıdeğer @Kadir_1987 hocam. Aslında tüm sıkıntıları biz çekiyoruz dediğiniz gibi ancak @Eternally MiW hocamın dediği gibi boş yere laf atan insanlar da var. Temmuzda 40 TL çok normal. Yıl sonuna 70 TL olacak gibi :D

Kadir_1987

80+ Silver
Sakin her cümlenin sonuna 2 ünlem koyunca haklı olmuyorsun. İmamoğlu'na oy vermedim vermem de hiçbir zaman bir siyasetçiye bağlı olmadım. Zamları imamoğluna bağlayan kesime sözüm.
Yazdıklarım değil de cümlelerimin sonuna koyduğum ünlemler dikkatini çekti ise ve konuya haklı-haksız penceresinden baktıysan senin yaşın 50-60-70'lere gelir ve sen hala siyasileri savunmaya ve ardından da yontulmaya devam edersin.
Sempatizan kardeşim.
Ben sana bu saatten sonra cümle dahi kurmam.

Karl Dönitz

80+ Bronze
Yazdıklarım değil de cümlelerimin sonuna koyduğum ünlemler dikkatini çekti ise ve konuya haklı-haksız penceresinden baktıysan senin yaşın 50-60-70'lere gelir ve sen hala siyasileri savunmaya ve ardından da yontulmaya devam edersin.
Sempatizan kardeşim.
Ben sana bu saatten sonra cümle dahi kurmam.
O kadar yazdığım şey arasından bunu mu çıkardın? İmamoğlu'nu bende sevmiyorum. Bu zamları imamoğluna bağlayan kesim için dedim. Siyasal islamcılara tapanlar düşünsün bunu. Bizim geleceğimizi karartanlar onlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

Kadir_1987

80+ Silver
İki tarafa da hak veriyorum ancak hitap çok önemli saygıdeğer @Kadir_1987 hocam. Aslında tüm sıkıntıları biz çekiyoruz dediğiniz gibi ancak @Eternally MiW hocamın dediği gibi boş yere laf atan insanlar da var. Temmuzda 40 TL çok normal. Yıl sonuna 70 TL olacak gibi :D
Hitap çok önemli cümlenden sonra adımı etiketlemen.
Arkadaşa hakaret mi ettim ben ?
Ya da gönül verdiği kişilere imalı konuştuğum için dolaylı yoldan ona mı hakaret etmiş oldum ?
Anlayamıyorum bu siyasilere gönül verenleri.
Biraz açar mısın ?

SadeceSeyf

80+ Gold
Biri sokaklarda ki 2500 köpek için milyonluk tesis yaptırıyor. Biri ben halkım dedikten sonra çokta fifi diyor. Bu tarafa dönüyoruz 40 yapar diğer tarafa dönüyoruz çay atıyor. Abi nasıl bir döneme denk geldik????
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Voqe psikolojim bozuldu :D
1655363605591.png

Son düzenleme:

Karl Dönitz

80+ Bronze
Hitap çok önemli cümlenden sonra adımı etiketlemen.
Arkadaşa hakaret mi ettim ben ?
Ya da gönül verdiği kişilere imalı konuştuğum için dolaylı yoldan ona mı hakaret etmiş oldum ?
Anlayamıyorum bu siyasilere gönül verenleri.
Biraz açar mısın ?
Ya hemen 1 sözümden nasıl çıkardın bunu anlamıyorum. Siz neden herkesi 1 sözünden siyasi ideolojisini anlama cabasındasınız ki. İktidarıda muhalefetide birbirinden çöp olan bir ülkede yaşıyoruz zaten. Uzatmanın bir manası yok.

Kadir_1987

80+ Silver
Ya hemen 1 sözümden nasıl çıkardın bunu anlamıyorum. Siz neden herkesi 1 sözünden siyasi ideolojisini anlama cabasındasınız ki. İktidarıda muhalefetide birbirinden çöp olan bir ülkede yaşıyoruz zaten. Uzatmanın bir manası yok.
Güzel kardeşim aynı gemideyiz ve sıkıntıyı birlikte çekiyoruz.
O ona bunu demiş bu buna bunu demişleri bırakalım.
Bize faydası olan hepimizi ilgilendiren konulara yoğunlaşalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,485
Üyeler
164,851
Son üye
oguzhanozgu