🔥 AKARYAKITA YİNE ZAM GELİYOR! 🔥 (Allah sabır versin)

Knk valla en azından gündemi takip etmeyenlerin bilgisi olsun da gidip bugün yakıt alsınlar. Haberi olmadan yarın almasınlar
depo 2000 tl ile doluyor çeyrek depo zaten çoğunluğun doludur 30tl için bu kadar kasmaya gerek yok bence zaten geçen hafta sokucaklarını soktular.

Knk valla en azından gündemi takip etmeyenlerin bilgisi olsun da gidip bugün yakıt alsınlar. Haberi olmadan yarın almasınlar
Kanka yakıt alsalar ne almasalar ne ? Bu kafadan çıkılması gerekiyor. Seçimden önce 19 TL den yakıt alanlar şuan o doldurdukları depo neye yaradı? Gerçekten üzülüyorum durmadan ban yiyorum ama çok sinirleniyorum. Seçim öncesi savunan 2-3 kişinin sesi soluğu kesildi. EEE şimdi görüyoruz bi kaç savunucu biz seni bunun için seçmedik bu zamlar ne demeye başladı.

Yahu bu kadar açık değil miydi böyle olacağı? Kahroluyorum. YA ŞA YA MA DIK abi. Ne kadar kahreden bir kelime. Ve böylede gidecek

Kanka yakıt alsalar ne almasalar ne ? Bu kafadan çıkılması gerekiyor. Seçimden önce 19 TL den yakıt alanlar şuan o doldurdukları depo neye yaradı? Gerçekten üzülüyorum durmadan ban yiyorum ama çok sinirleniyorum. Seçim öncesi savunan 2-3 kişinin sesi soluğu kesildi. EEE şimdi görüyoruz bi kaç savunucu biz seni bunun için seçmedik bu zamlar ne demeye başladı.

Yahu bu kadar açık değil miydi böyle olacağı? Kahroluyorum. YA ŞA YA MA DIK abi. Ne kadar kahreden bir kelime. Ve böylede gidecek
Doğru söze ne hacet. Maalesef

Seçim öncesi aktroller bize her şeyi dediler ve zamlardan sonra seslerini çıkarmıyorlar megan bile forumu bırakmış. 😂🤣

Reis-i cumhurumuz recep tayyip erdoğan başkan sağolsun. O olmasa bu günleri göremezdik. Onun sayesinde bu günleri görüyoruz.

1690444788984.png

Avrupada en ucuz biz kullanıyoruz OLMAZ BÖYLE eşitlemek lazım 50 tl olur inş Bizim AVRUPA insanından NE FARKIMIZ VAR

Reyisimisi satmayikk allahimiz var bizim bizim liderimiz atarük değil hz.muhammed ehehe reisin totişinin gılıyım ben ahha!!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis-i cumhurumuz recep tayyip erdoğan başkan sağolsun. O olmasa bu günleri göremezdik. Onun sayesinde bu günleri görüyoruz.
O OLMASA TUVALETTE SÇMZDM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsterse 80 olsun banane :D

Ömrümüzü geleceğimizi yediniz bitirdiniz hala doymadınız! Kim 5 kuruş haram para- fazla vergi alıyor, bu halkın- garibanın, evine ekmek götürmeye çalışan insanların hakkını yiyorsa haram zıkkım katran olsun. Bu dünyada cehennemi yaşasın.

Ömrümüzü geleceğimizi yediniz bitirdiniz hala doymadınız! Kim 5 kuruş haram para- fazla vergi alıyor, bu halkın- garibanın, evine ekmek götürmeye çalışan insanların hakkını yiyorsa haram zıkkım katran olsun. Bu dünyada cehennemi yaşasın.
Dostum bu dünyada akıllanmayacak tek topluluk af edersin akp lilerdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,223
Üyeler
183,803
Son üye
erdiczy
Geri