🔥🔴 YARIN SAĞANAK ZAM YAĞMURU GELİYOR!

Valla şu yönetime rağmen muhalefet bir halt yiyemiyor ya bırakın kazansın akparti, chp belediyeleri olsun vekilleri olsun chp bünyesinde gençlik kollarından en tepesindeki adama kadar ben bu kadar beceriksiz insan kitlesi bir arada görmedim aralarında iyi olanıda var ama %95 i çöp

Sarıgül nasıl haklın arasına girip tek tek oy istedi kazandı, arkadaş sokağa insene insanlara anlatsana vaadlerini yaptıklarını yapacaklarını halkın arasına karışsana yok burunlarından kıl aldırmıyor üstüne chp belediyesinde bir inşaat işimiz var adamlar rüşvet istiyor al birini vur ötekine ya

2023'te seçimde kornalara basanlar nerede acaba şu an
Akşam oyun oynarken dışarda ses geliyor doblonun arka kapı açık dombra çalıyor 😂
Valla şu yönetime rağmen muhalefet bir halt yiyemiyor ya bırakın kazansın akparti, chp belediyeleri olsun vekilleri olsun chp bünyesinde gençlik kollarından en tepesindeki adama kadar ben bu kadar beceriksiz insan kitlesi bir arada görmedim aralarında iyi olanıda var ama %95 i çöp

Sarıgül nasıl haklın arasına girip tek tek oy istedi kazandı, arkadaş sokağa insene insanlara anlatsana vaadlerini yaptıklarını yapacaklarını halkın arasına karışsana yok burunlarından kıl aldırmıyor üstüne chp belediyesinde bir inşaat işimiz var adamlar rüşvet istiyor al birini vur ötekine ya
Millet iyilerden birini değil kötülerin daha az kötüsünü seçiyor akp ye oy veren çoğu tanıdığım öyle akp yi sevmez ama CHP kazanacağına akp ye basar

Akşam oyun oynarken dışarda ses geliyor doblonun arka kapı açık dombra çalıyor 😂

Millet iyilerden birini değil kötülerin daha az kötüsünü seçiyor akp ye oy veren çoğu tanıdığım öyle akp yi sevmez ama CHP kazanacağına akp ye basar
Benim çevrede öyle bende oy kullanmaya gitmem mesela, bi inceye niyet etmiştim o da çekildi zaten :D

Çevremdekiler diyor hepsi çalıyor en azından bunlar çalarken iyi kötü hizmet ediyor chp sadece çalıyor diyorlar bakıyorum cidden öyle ya arkadaş belediyede bi işi halledemedik rüşvet istiyor adamlar apaçık, geçende mahallede biri binasını yıkıp yeniden yaptırcaktı belediye izin vermedi illa bizim belediye olarak anlaşma yaptığımız firmaya yaptırcaksın yoksa ruhsat vermem dedi adamı zorla onlara yaptırttı

Benimde içimde bir endişe vardı yks sonuçları için endişeleniyorum sanıyordum. Meğersem zam sonuç ları için endişleniyormuşum 🤣🤣. Umarım ekran kartları çok zam yemez gözüme bı 6750xt kestirmiştim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
En azından cumaya kadar gelmesin :D gaming gecesin den yararlanırız
3-4 haftadır hem gaming gecesine hem hafta içi fiyatlarına bakıyorum da. Bu hafta en pahalı gördüğüm fiyatlar incehesap ve diğer siterlerde

catspeed diye kişi burda yorum yazmamış muhahaha

3-4 haftadır hem gaming gecesine hem hafta içi fiyatlarına bakıyorum da. Bu hafta en pahalı gördüğüm fiyatlar incehesap ve diğer siterlerde
5070ti ucuz modeli satışa çıkmadı işlemci olarak zaten 9600x3d bekliyorum kim bilir ne zaman cıkıcak 9800x3d şuanki fiyatıyla çıkmasın da :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraya 20 tl zam geliyor
1 adet biraya 100tl vermek koyar arpa suyu sonuçta

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sorsan doğalgaz için yataklar bulundu ... hayatımda ilk defa araba aldım altı ay önce zar zor. Aldığıma pişman oldum. Altın ikiye katlandı benzin ikiye katlandı vergiler ikiye katlandı. Tamam her zmn fakirlediğimi hissederdim. Ama bu son altı aydır hiçbirşeye harcamayım dahada azaltsam bile param yetmiyor..

5070ti ucuz modeli satışa çıkmadı işlemci olarak zaten 9600x3d bekliyorum kim bilir ne zaman cıkıcak 9800x3d şuanki fiyatıyla çıkmasın da :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 adet biraya 100tl vermek koyar arpa suyu sonuçta
İçsek ayrı bir dert içmesek ayrı bir dert

Geri