Neler Yeni

MOTORSİKLET İÇİN MONT VE KASK ÖNERİSİ

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Mont için bütçe : 5k lakin iyi model olursa 7k ya zorlarim gerek varsa

Kask için bütçe :5k

Mont için riverdenim önerdiler sırt ve omuz korumaları olduğu için sizce kaliteli marka mi 7k ya değer mi ?

Kask olarak da MT revenge 2 MT thunder 4 ve MT braker sv dediler de hangisi iyi bilemiyorum bide scorpio x391 var tabi önerilerinizi bekliyorum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,785
İsim
Eren Yeager
Mont için bütçeni zorlama kask için bütçeni zorla MT modellerini de önermem o fiyata alabileceğin en iyi kask
LS2 Stream 2'dir
Mont olaraksa bütçen çıkıyorsa LS2 Shadow'a bakabilrisin çıkmıyorsa LS2 Sepang'da harika bir monttur Fiyat Performans olarak alabileceğin en iyi 2 model

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mont için bütçeni zorlama kask için bütçeni zorla MT modellerini de önermem o fiyata alabileceğin en iyi kask
LS2 Stream 2'dir
Mont olaraksa bütçen çıkıyorsa LS2 Shadow'a bakabilrisin çıkmıyorsa LS2 Sepang'da harika bir monttur Fiyat Performans olarak alabileceğin en iyi 2 model
LS2 Stream 2 çok kötü dediler ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Hadi ya kim dedi
Araştırdığımda herkes MT helmet veya scorpio önerdi LS2 ler paramparça oluyor ve kalitesiz dediler ayrıca bu onerdigin montlarda sırt koruması omuz koruması var mı iyi korur mu ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,785
İsim
Eren Yeager
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Araştırdığımda herkes MT helmet veya scorpio önerdi LS2 ler paramparça oluyor ve kalitesiz dediler ayrıca bu onerdigin montlarda sırt koruması omuz koruması var mı iyi korur mu ?
Herkes LS2 Rapid kullanıyor diye LS2 kötü ürünler yapıyor imajını oluşturan dalyaraklardan 2 3 tane öneri almışsın
MT ve Scorpion dediğin kaskların yedek parçaları yok ortada vizörü kırılsa bulamazsın gelmişler MT ve Scorpion önermişler
LS2 Stream 2 KPA dış kabuğa sahip neresi kalitesiz ve paramparça oluyormuş istediğin gibi iç pedini vizörünü bulursun
Önerdiğim montta da hem yazlık hem kışlık ciddi manada kullanırsın
Omuz sırt ve dirsek koruması var

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Herkes LS2 Rapid kullanıyor diye LS2 kötü ürünler yapıyor imajını oluşturan dalyaraklardan 2 3 tane öneri almışsın
MT ve Scorpion dediğin kaskların yedek parçaları yok ortada vizörü kırılsa bulamazsın gelmişler MT ve Scorpion önermişler
LS2 Stream 2 KPA dış kabuğa sahip neresi kalitesiz ve paramparça oluyormuş istediğin gibi iç pedini vizörünü bulursun
Önerdiğim montta da hem yazlık hem kışlık ciddi manada kullanırsın
Omuz sırt ve dirsek koruması var
Ucuz model ile pahalı olan model mont arasındaki fark çok mu bütçemi çok zorlamak istemiyorum LS2 kaskı alacağım onerdiginize göre daha iyi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,785
İsim
Eren Yeager
Ucuz model ile pahalı olan model mont arasındaki fark çok mu bütçemi çok zorlamak istemiyorum LS2 kaskı alacağım onerdiginize göre daha iyi
Çok daha iyi olduğuna emin olabilirsin
Ucuz ve pahalı mont arasında pek fark yok
2500 2600TL daha uyguna bir mont bakıyorsan LS2 Sepang'ı düşünmeden kışlık olarak alabilrisin
Yazlık bakıyorsan LS2 Blade Air'a bakabilirsin çok güzel bir monttur o da daha uygundur her türlü de korur seni

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Çok daha iyi olduğuna emin olabilirsin
Ucuz ve pahalı mont arasında pek fark yok
2500 2600TL daha uyguna bir mont bakıyorsan LS2 Sepang'ı düşünmeden kışlık olarak alabilrisin
Yazlık bakıyorsan LS2 Blade Air'a bakabilirsin çok güzel bir monttur o da daha uygundur her türlü de korur seni
Kaskı bu akşam aliyorum lakin montta 3 ürün onerdiniz kararsiz kaldım 😀 sepang bütçeme tam uyuyor lakin diğer üst model de çok bir farklılık var gibi hissettim

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Soner
kardeşim mont olarak hevik scirocco da bakabilirsin italyan malı. kask olarak da scorpion 391 iyidir ve ls2 tarzı kasklar ile karsılastırılamaz :) vizörü motomax de bulunur genelde.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,785
İsim
Eren Yeager
Kaskı bu akşam aliyorum lakin montta 3 ürün onerdiniz kararsiz kaldım 😀 sepang bütçeme tam uyuyor lakin diğer üst model de çok bir farklılık var gibi hissettim
Kumaşı bir tık daha iyi
Yazlık daha fazla kullanılıyor fermuar kısmı mesh oluyor
Ve daha spor bir model arada ki temel fark bu yani korumalar aynı diyebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim mont olarak hevik scirocco da bakabilirsin italyan malı. kask olarak da scorpion 391 iyidir ve ls2 tarzı kasklar ile karsılastırılamaz :) vizörü motomax de bulunur genelde.
Polikarbon dış kabuğa sahip Scorpion 391'i KPA kabuklu LS2 Stream 2 ile karşılaştırdın üzerine sonda genelde kelimesini kullanmışsın ben sana burada söylediğim bütün ürünlerin yedek parçasını 10 yıl boyunca bulabileceğinin garantisini verebilirim sen verebilir misin
Hevik Scirocco'da kumaş bakımından çok iyi bir mont değil yazlık Blade Air çok daha iyi he Hevik Scirocco'da hafif yağmur için bir içlik var orası ayrı
Scorpion 391 alacağına Rapid 2 al çok daha iyi yedek parçasını bulursun

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Kumaşı bir tık daha iyi
Yazlık daha fazla kullanılıyor fermuar kısmı mesh oluyor
Ve daha spor bir model arada ki temel fark bu yani korumalar aynı diyebiliriz

Polikarbon dış kabuğa sahip Scorpion 391'i KPA kabuklu LS2 Stream 2 ile karşılaştırdın üzerine sonda genelde kelimesini kullanmışsın ben sana burada söylediğim bütün ürünlerin yedek parçasını 10 yıl boyunca bulabileceğinin garantisini verebilirim sen verebilir misin
Hevik Scirocco'da kumaş bakımından çok iyi bir mont değil yazlık Blade Air çok daha iyi he Hevik Scirocco'da hafif yağmur için bir içlik var orası ayrı
Scorpion 391 alacağına Rapid 2 al çok daha iyi yedek parçasını bulursun
Şimdi hangi kask daha iyi kafam daha da çok karıştı yedek parça önemli değil sağlam olsun mont olarak da yazlık dediğinizi ayrı mı almam lazım ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,785
İsim
Eren Yeager
Şimdi hangi kask daha iyi kafam daha da çok karıştı yedek parça önemli değil sağlam olsun mont olarak da yazlık dediğinizi ayrı mı almam lazım ?
Hem sağlamlık hemde yedek parça konusunda Stream 2 modeli çok çok daha iyi bakma sen ona
Polikarbon dış kabuğa sahip 391'i önermiş Rapid 2 ile aynı dış kabuğa sahip önerdiği kask
Ekstradan yedek parça tabii ki önemli Motorsiklet ekipmancısında çalışıyorum her gün kaç kişi HJC Scorpion vizör sorup duruyor biliyor musun
Şu an kış ayındasın vizörsüz motor kullanamazsın gözlerin yüzün donar resmen

Şu an kullanmayı düşünüyorsanız Sepang alın
Ben şu an değil yaza doğru kullanacağım derseniz Blade Air alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,053
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom