Duruşu iyi değil tvsnin bir de kolay satılsın isterim gönlüm sr den yana ama 14k fark varDış kaporta hariç herşeyi aynı hangi tarz istediğine göre seçimi yapman lazım.
Bunlar dışında tavsiye istersen bajaj pulsar yada dominar ( bütçeni aşıyor ) bide ucuz olarak tvs apache lansman özel sıfırı 59k bazı bayilerde 56 ya filanda bulunuyor sanırım.
Cf de parça sıkıntısı var diye biliyorum tvs hakkında bilgim yok ama cf den daha iyi diyorlar sağlamlık olarak, bajaj parça sıkıntısı yaşamazsın sağlam motorda.Dış kaporta hariç herşeyi aynı hangi tarz istediğine göre seçimi yapman lazım.
Bunlar dışında tavsiye istersen bajaj pulsar yada dominar ( bütçeni aşıyor ) bide ucuz olarak tvs apache lansman özel sıfırı 59k bazı bayilerde 56 ya filanda bulunuyor sanırım.
Dediğim gibi kolay da satılsın isterim o konuda bilginiz var mı bir de cfler çok sıkıntı çıkarır mı dayanıklılık da önemliCf de parça sıkıntısı var diye biliyorum tvs hakkında bilgim yok ama cf den daha iyi diyorlar sağlamlık olarak, bajaj parça sıkıntısı yaşamazsın sağlam motorda.
Güzel yorumun için teşekkür ederim. Allah gönlüne göre versin alırsın inşallah.250 nk var Bi yıldır bende. Hiç Bi sıkıntısı olmadı şükür 8k km de uzun yolda yaptım horda kullandım. Teker meker yapmam motoru yaptırmam hordan kastım o değil... Düşürmediği sürece parça sıkıntısından kronik değilse olmaz zaten. Ama parça sıkıntısı var evet. Ararsan bulursun sadece pahalı ve uğraştırır. Ama motor bence gayet zevkli. Gaz tepkimeai olarak bence baya sert. Atak motor yani 1 ve 2 viteste sabit gaz bırakıp vermek çok sarsıyor misal. Oda 60 yani karakteristik olarakta zevk vermiyor değil tavsiye ederim bu fiyata bu teknolojide bu tipte başka motor yok bence. Şimdi 600 lük düşünüyorum. Bütçeden dolayı aklım 600 lük cflerde..