Gurkanpiro
80+ Platinum
takmayında zaten cezası 6 7 kyapmıştırda egzoza şuanda girişemem daha yeni kayış değişti ön takımla
takmayında zaten cezası 6 7 kyapmıştırda egzoza şuanda girişemem daha yeni kayış değişti ön takımla
şaka bi yana ciğerli makina bi abimdede x line 50 var 80 lik çevrilmiş beni gibi, ben yarım gazla onun tam gaz gittiği hızda gidiyorum.Alıntıyı görüntüle
Adamın biri egzoz takmış
Bu motora zaten egzoz uğraşılmaz maksimum siyah değilse siyaha boyarsınyapmıştırda egzoza şuanda girişemem daha yeni kayış değişti ön takımla
Top speed kaç bununşaka bi yana ciğerli makina bi abimdede x line 50 var 80 lik çevrilmiş beni gibi, ben yarım gazla onun tam gaz gittiği hızda gidiyorum.
70 gördüm ben (1.80 100 kg adamım ) ağırlık dezavantajıda var hemBu motora zaten egzoz uğraşılmaz maksimum siyah değilse siyaha boyarsın
ve zaten egzoz değişeceğine motor değiştirirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Top speed kaç bunun
iyi gidiyomuş gerçekten dikkatli sürüşler dilerim70 gördüm ben (1.80 100 kg adamım ) ağırlık dezavantajıda var hem
Teşekkürler frenler 50 liğe göre iyi 80 liğe göre yetersizde onuda tecrübeyle hallediyorumiyi gidiyomuş gerçekten dikkatli sürüşler dilerim
Aga bisey dicem bu yazıların lastiklere herhangi bir zararı varmi neyle yapıştırıyorlar bunuiyi gidiyomuş gerçekten dikkatli sürüşler dilerim
Sanırım japon tarzı yapıştırıcılarla pek araştırmadımAga bisey dicem bu yazıların lastiklere herhangi bir zararı varmi neyle yapıştırıyorlar bunu
stıcker bısey yapmaz kalem olan daksile benziyorAga bisey dicem bu yazıların lastiklere herhangi bir zararı varmi neyle yapıştırıyorlar bunu
Sanırım japon tarzı yapıştırıcılarla pek araştırmadım
Ben biraz sıkıntı çıkarır gibi düşünüyorum iyice yapan eden varsa sormak lazımSanırım japon tarzı yapıştırıcılarla pek araştırmadım
bakalım ben deneyeceğim ebatlara yarın gene bi bakacağım olmadı gene bilgilendiririm yaparsam. ilk derdim sinyalleri değiştirmek olucak çok sönük yanıyorlar.Ben biraz sıkıntı çıkarır gibi düşünüyorum iyice yapan eden varsa sormak lazım
scoterda pek gorucegını sanmıyorum amabakalım ben deneyeceğim ebatlara yarın gene bi bakacağım olmadı gene bilgilendiririm yaparsam. ilk derdim sinyalleri değiştirmek olucak çok sönük yanıyorlar.
Gerçi doğru diyorsun lastikler çok küçükscoterda pek gorucegını sanmıyorum ama