Motosiklet aldım, H.O mu G.O mu?

Akabinde

80+
Reaksiyon skoru
225
50cc bir motor alacaktım ama seçeneklerim çok kısıtlıydı. Peder illa yaşadığımız şehirden alacağız dedi. 50-125 Cup'lara baktım, onlar yarı otomatik de olsa vitesli diye kabul ettiremedim. Ara sıra o da kullanacak motoru çünkü. 53 bine Mondial Wing buldum ama 2024 modeldi, 2 ay sonra 2 yıllık olmuş olacak diye ona da ben burun kıvırdım. Geriye 2 tane seçeneğim kaldı. Revolt RS4 ve Apec PS3. İkisi de 2025 model.

PS3 43.000 TL, Revolt RS4 ise 53.000 TL idi. Arada 10 bin TL fark vardı yani. PS3'ü internetten biraz araştırdım ama çok şikayet gördüm. Hem tip olarak da RS4 daha tatlı duruyordu, RS4'ü aldım ben de. Aradaki 10.000 TL fark hala acaba gerekli miydi diye düşünüyorum. RS4 yeni bir model sanırım, internette 1-2 tanıtım videosu dışında hiçbir bilgi-video göremedim. İncelemesi hiç yok. Sizce hayırlı mı olsun, geçmiş mi? İkisinden birini almasam hiç motor alamayacaktım, öyle söyleyeyim.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun bu fiyatlardaki scooterları eleştirecek çok konu var tamamen bütçe meselesi.
Ben de 2022'de arora verano 80cc almıştım şuan 9000 civarı kilometrede yağ bakımı hariç masraf yapmadım şans işi biraz kafaya takma anı yaşa.

Hayırlı olsun fiyat konusunda bir yorum yapamicam fakat RS5 modeli geçmişti elime bi süre kullandım gayet güzeldi kendisi bir sorun açmamıştı başıma.

Sağa sola çarpmadan sürmeye çalış. Bu araçlara trafik sigortası yapılmadığı için çarptığın zaman %100 suçlu sen oluyorsun ve hem karşı tarafın zararını hem kendi zararını ödüyorsun. Onun dışında güzel motorlar hayırlı olsun.

50cc bir motor alacaktım ama seçeneklerim çok kısıtlıydı. Peder illa yaşadığımız şehirden alacağız dedi. 50-125 Cup'lara baktım, onlar yarı otomatik de olsa vitesli diye kabul ettiremedim. Ara sıra o da kullanacak motoru çünkü. 53 bine Mondial Wing buldum ama 2024 modeldi, 2 ay sonra 2 yıllık olmuş olacak diye ona da ben burun kıvırdım. Geriye 2 tane seçeneğim kaldı. Revolt RS4 ve Apec PS3. İkisi de 2025 model.

PS3 43.000 TL, Revolt RS4 ise 53.000 TL idi. Arada 10 bin TL fark vardı yani. PS3'ü internetten biraz araştırdım ama çok şikayet gördüm. Hem tip olarak da RS4 daha tatlı duruyordu, RS4'ü aldım ben de. Aradaki 10.000 TL fark hala acaba gerekli miydi diye düşünüyorum. RS4 yeni bir model sanırım, internette 1-2 tanıtım videosu dışında hiçbir bilgi-video göremedim. İncelemesi hiç yok. Sizce hayırlı mı olsun, geçmiş mi? İkisinden birini almasam hiç motor alamayacaktım, öyle söyleyeyim.
şimdiden hayırlı olsun zaten volta 43 olanı alman daha iyi olur parça sorunları var dikkatli kullan devirme motoru boyun uzunsa ps3 sana uymaz

şimdiden hayırlı olsun zaten volta 43 olanı alman daha iyi olur parça sorunları var dikkatli kullan devirme motoru boyun uzunsa ps3 sana uymaz
Teşekkür ederim. RS4'te mi parça sorunları var? Dikkatli kullanacağım. Boyum 1.79. Umarım doğru seçimi yapmışımdır. Mondial Wing de göz kırpıyordu. Ama hem 2024 modeldi hem renkleri uymuyordu pek. Cırtlak turkuaz ve sarı vardı sadece.

Teşekkür ederim. RS4'te mi parça sorunları var? Dikkatli kullanacağım. Boyum 1.79. Umarım doğru seçimi yapmışımdır. Mondial Wing de göz kırpıyordu. Ama hem 2024 modeldi hem renkleri uymuyordu pek. Cırtlak turkuaz ve sarı vardı sadece.
şimdidem hayırlı olsun evet her çinli gibi bundada parça sorunu var ama biraz daha makul fiyatta bulursan tabi :D boyuna uygun 185 lere hitap etmez sonuçta 0 motor ilk yapman gereken muhattap olacağın yerin google puanlarına bak ilk bakımda yağ olarak kaliteli yağ koy gerisi zamanla belli olur inşallah sağlam çıkar bakımda kablolamayı düzelttir bayiler hiç iyi yapmıyorlar tabi istisnalarda var bide lastik almalısın orjinal lastikleri toz görse bile takla attırır ucuza anlas marka alabilirsin marka iyi lastik üretiyor

Fotoğraf at bakalım nazar değirelim

Profilimdeki canavarı 42000 TL'ye aldım hocam. Vitesli arıyorsanız ilerleyen zamanlarda bakabilirsiniz.

Fotoğraf at bakalım nazar değirelim
Bayiideki çalışan aküyü vs. takmayı bilmediğinden teslim alamadık. Yarın dükkan sahipleri gelip takıp hazırlayacak motoru ve teslim alacağım.
Şundan ama işte.

Ekler

• RS4.webp
    RS4.webp
    997.6 KB · Hit: 49
Geri