Neler Yeni

Motosiklet için mont önerisi

GirayHan

80+ Platinum
Ben sehirici 6 silindir 3bin motor arabam yorulmasin diye scooter aliyom adam parasız muamelesi cekiyor 🤣🤣

gecen bi gezmisim scooterla 580bin km yol yapmisim
o yolu anca babanın kucağında yapmışsındır sen çocuk adam. 53 şehri ve 19 yılı karayollarının toplam km'sine sığdırmaya çalışan cahilsin sen :D daha ne diyeyim daha nasıl rezil edeyim düşünüyorum da bulamıyorum.

arabası malı varmış bak hele bak, zorlarsan banka hesaplarını açalım buraya kimin daha çok birikimi var ordan da tokadı yersin şlapp diye.

da vinci'ye yüzsüzlüğün resmini çiz desek eneskaya'yı çizerdi dasjkdnasd :kekw: Ağzından tükürükler saçarak delirdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. alta emektarı da bırakayım da gençler görsün.

Öptüm bye.

1726750619848.png

Son düzenleme:

yusuf34

80+ Silver
helal olsun. mantıklı motorcu zihniyeti budur.

bütçen dahilinde bakabilirsin. ürünleri aşırı pahalı değil tam fiyat performans ürünleri.

mesela yukarda ki pantolonu alpine'den falan almaya kalksak 10k'dan aşağı yok birde beden sorunu var.

yerli tercih edince muhatap buluyorsun. birde direkt olarak yaz için efil model var. acayip şık bir mont. bu pantolonla efil mont modelini 2 ay giydim. resmen rüzgar teninde geziyor çıplak gibisin. o derece konforlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

estf dostum

bu monttan da var :D kırmızı rengi.

bu da acayip hafif bir mont yahu. arada herşeyi çıkarıp bunu giyiyorum :kekw: havalandırması çok güzel.

dur sana foto çekip atayım montu. efil olanı.
hocam bana level 2 olan uygun fiyatlı mont önerebilirmisniz banada lazım olucak

GirayHan

80+ Platinum
hocam bana level 2 olan uygun fiyatlı mont önerebilirmisniz banada lazım olucak
ayrı bir konu açarak etiketlersen destek olmaya çalışırım. konu amacından saptı çünkü çoluk çocuk yüzünden.

konuyu aç sen biraz işlerim var hafiflesin dönüş yaparım.

eneskaya6

80+ Silver
o yolu anca babanın kucağında yapmışsındır sen çocuk adam. 53 şehri ve 19 yılı karayollarının toplam km'sine sığdırmaya çalışan cahilsin sen :D daha ne diyeyim daha nasıl rezil edeyim düşünüyorum da bulamıyorum.

arabası malı varmış bak hele bak, zorlarsan banka hesaplarını açalım buraya kimin daha çok birikimi var ordan da tokadı yersin şlapp diye.

da vinci'ye yüzsüzlüğün resmini çiz desek eneskaya'yı çizerdi dasjkdnasd :kekw: Ağzından tükürükler saçarak delirdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. alta emektarı da bırakayım da gençler görsün.

Öptüm bye.

Alıntıyı görüntüle
Malın lafının yapılmasını sevmemde senin gibi o yaşa gelip konuşmayı bilemeyenlere hakkını vermek lazım.
sadece sağ stop üstüne bak :) banka hesabını yerim senin ref linki kovalayan
arabayanfoto.png

Top Bottom