yook yahu yok olsa dalga geçmek yerine öneririz zaten. 1500e alacağın kaskla 300 liraya alacağın kask arasında bi fark yok. ikiside kafanı tarhana çorbası yapar en ufak kazada. 300e de alma 1500ede. git en azından sertifikalı bi kask al 3-4 bine. sonra yoğurt kabı attık diye kızıyorsun anlatamıyor muyuz derdimizi sana.
inan kimsenin umrunda değil senin aldığın 300-500 liralık kask. biz sadece seni yaşatmaya çalışıyoruz ölüp gitme ihtimalin azalsın diye başka bi derdimiz yok şurda. bize kızma .
bak benim kaskım 14 bin liralık kask agv. kullandığım motor 250cc dandik bi makina. çoğu kişi dedi ki agvye gerek yok bu cc motorda boşa masraf zart zurt. hiçbirini dinlemedik gittim kaskta alabileceğim en iyi modellerden birini aldım . Ha monta param yetmedi mesela alamadık montu hala. ama onuda gidip 300-500 liralık alıp parayı çöpe atmayacağım uygun bir şey yakalamayı bekliyorum mesela.
sen kaskı yasal zorunluluktan almak istiyorsun anlıyorum mont ayakakabı eldiven falan zaten almayacaksın. ama kaskı bari düzgün bişey al biraderim

keyifli sürüşler.