Neler Yeni

Motosiklet Kredi kartına taksit olayı nasıl oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
kankiler banka konusunda cahilim bu kredi kartına taksit olayı nasıl oluyor limitimin motor fiyatı kadar mı olması lazım malum %0 faiz ile motor taksit kampanyaları var baya kartta 50 kya yakın limit var kart abimin

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
MehmetUygun
kankiler banka konusunda cahilim bu kredi kartına taksit olayı nasıl oluyor limitimin motor fiyatı kadar mı olması lazım malum %0 faiz ile motor taksit kampanyaları var baya kartta 50 kya yakın limit var kart abimin
Şu motor fiyatı kadar olması durumunu bilmiyorum ama şuan 0% faizle en fazla kredi veren 6 ay vade ile enpara var. 50k veriyor. bir bayiye git konuş daha iyi olur

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Genel olarak taksit olayı belli bir miktar peşinat verilir daha sonrasında kalan para faizsiz vade farksız taksitlendirilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel olarak taksit olayı belli bir miktar peşinat verilir daha sonrasında kalan para faizsiz vade farksız taksitlendirilir.
Onu anladım da taksitlendirmeyle limitin bağını anlayamadım alacağım motor atıyorum 150k 30k peşin verdim 120k yı 6 ay taksitlendiricem aylık 20 k olur kartın limiti 50k şimdi limit aylık taksite göre mi total taksite göre mi işliyor ben 50k limitli kartla 150klık motor alabilir miyim taksitle

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Onu anladım da taksitlendirmeyle limitin bağını anlayamadım alacağım motor atıyorum 150k 30k peşin verdim 120k yı 6 ay taksitlendiricem aylık 20 k olur kartın limiti 50k şimdi limit aylık taksite göre mi total taksite göre mi işliyor ben 50k limitli kartla 150klık motor alabilir miyim taksitle
Total limite göre hocam örneğin 100k limit var 10 taksit satın aldınız. Limit karttan çekiliyor yani kredi kartı ile daha ödeme yapamıyorsunuz ama ay sonu 10k ödediğinizde para borçtan çıkıp kredi kartı kullanım limitine kalıyor yani 90k borç,10k harcanabilir tutar oluyor

Top Bottom