Neler Yeni

Yardım Motosiklet yana yattı çizildi.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar motoru garaja sokacakken önüme cocuklar çıktı. Garaj yeri fazla yüksek rampa gidon sağ kırdım gazı kesince önüme atladılar motor sağ yattı son durum böyle. Kaportacı boya veya zımpara cila felan yapsa düzelir mi sizce belli olmaması gerekiyor. 250 yamaha tech max 2021.

Ekler

• IMG-20240714-WA0011.jpeg
    IMG-20240714-WA0011.jpeg
    614.9 KB · Hit: 129
  • IMG-20240714-WA0004.jpeg
    IMG-20240714-WA0004.jpeg
    1.2 MB · Hit: 122
  • IMG-20240714-WA0007.jpeg
    IMG-20240714-WA0007.jpeg
    1.4 MB · Hit: 119

Hanaz

80+ Gold
Islak bezle iyice sil bazen yerin boya mı diyim işte tortusu bulaşıyor bende bugun arabayı tele sürttüm boyluca çizildi pasta cila çektim tertemiz oldu

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,859
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hallolmayacak şey gibi durmuyor, güzelce bi ön temizlik yap eğer sadece leke ise sıkıntı yok ta iz kaldıysa bi cilalat

Starlex

80+ Silver
Arkadaşlar motoru garaja sokacakken önüme cocuklar çıktı. Garaj yeri fazla yüksek rampa gidon sağ kırdım gazı kesince önüme atladılar motor sağ yattı son durum böyle. Kaportacı boya veya zımpara cila felan yapsa düzelir mi sizce belli olmaması gerekiyor. 250 yamaha tech max 2021.
Pasta cila ile cillop gibi olur

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,850
İsim
Oğuz
Tam anlayamadım ama çizikler derin gibi gözüküyor. Buna direkt pasta cila olmaz.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam anlayamadım ama çizikler derin gibi gözüküyor. Buna direkt pasta cila olmaz.
Hocam park ettikten sonra çekemedim adam akıllı o anki aklım fırladı Bi anda cocuklar koşunca üstüme üst tarafta ki arkadaşta cila olur diyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pasta cila ile cillop gibi olur
Hocam eminsiniz demi düzelir diyorsanız biraz rahatlayacağım çünkü moral bozuldu cok.

Starlex

80+ Silver
Hocam park ettikten sonra çekemedim adam akıllı o anki aklım fırladı Bi anda cocuklar koşunca üstüme üst tarafta ki arkadaşta cila olur diyor ama

Hocam eminsiniz demi düzelir diyorsanız biraz rahatlayacağım çünkü moral bozuldu cok.
O siyah yer için eminimde o diğer yeşil yer çok derin gibi geldi yinede bi deneyin pasta cilayı

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O siyah yer için eminimde o diğer yeşil yer çok derin gibi geldi yinede bi deneyin pasta cilayı
Evet yan taraf öncedende biraz sürtme vardı yatınca daha kötü oldu orası ama ayak koyma yeri büyük ihtimal olur diyordunuz ozaman.

hamzaersoy

80+ Bronze
dokunup bakmadan kesin bir malzeme söylemek kolay olmaz ama elin azıcık yatkınsa bile kimseye götürmeden yarın halledersin bunu

BabaVoss7

80+ Silver
Hocam olan olmuş bi kere bende çok düşürdüm. İki tekerlekli alet sonuçta. Tam anlamadım ama sizin değil galiba gizlemeye çalışıyorsunuz gibi geldi. Yapacak bir şey yok olan olmuş bi kere sıfır haline geitrmeniz çok zor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Hocam olan olmuş bi kere bende çok düşürdüm. İki tekerlekli alet sonuçta. Tam anlamadım ama sizin değil galiba gizlemeye çalışıyorsunuz gibi geldi. Yapacak bir şey yok olan olmuş bi kere sıfır haline geitrmeniz çok zor
Olay şu motora babamla beraber biniyoruz geçenlerde orda düşürdü motoru o sağ taraf yer biraz çizikti bende düşürünce orası çok kötü gözüktü ve alt tarafta yeni çizik olunca babam tatilde 1 haftaya gelir geldiğinde başımın etini yemesini istemiyorum o yüzden.

dokunup bakmadan kesin bir malzeme söylemek kolay olmaz ama elin azıcık yatkınsa bile kimseye götürmeden yarın halledersin bunu
Yarın olsun hayır olsun diyelim ozaman.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,850
İsim
Oğuz
Hocam eğer tırnağınız içine giriyorsa pasta cila olmaz. Bildiğim içini doldurup daha sonra pasta cila yapıyorlar. Bizim arabada da tırnak giriyordu, önce içlerini doldurup sonra pasta cila yaptılar. En son da boyadılar. Hatırladığım işlemler böyleydi.
Buna katılmıyorum. Eğer çok yapmamışsa daha da kötü yapar. Emek harcanan parayla alınıyor, bir bilen ustaya gitsin daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,482
Üyeler
167,846
Son üye
cagrain
Top Bottom