elseifurkan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 136
- İsim
- Furkan Bircan
Yıllardır motosiklet almak istiyorum ancak yer sıkıntısından dolayı bir türlü cesaret edemedim.
3.Katta oturuyorum çevremde kapalı otopark bulunmuyor.
Apartmanın önü aşağıdaki resimde görüldüğü gibi ve mahalle fazla tekin değil.
Sol tarafta direkte bağlı olan bir hero punch motor çalınmıştı aylar önce (sadece küçük bir zincir ile bağlıydı)
Şimdi motosiklet alırsam gece bırakabileceğim 4 seçenek var (tabi bu seçeneklerde alarmlı disk kilidi + kesilmez zincir + branda )
1-Aşağıdaki gibi dışarıya bağlamak
2.Seçenek yine demire ancak iç taraftaki demire (bunun için 4 5 basamak çıkarmam gerekecek)
Tentenin hemen altında bir kamera var ama çözünürlük çok iyi değil ne kadar etkili olur bilmiyorum
3.Seçenek apartman içerisine girdikten sonra sol tarafta bulunan bölge
4.Seçenek en son çare ve en zahmetlisi 4 5 basamak girişte bulunan merdiveni çıktıktan sonra apartman içerisinde bulunan ve 10 basamak aşağıya inilen sığınak
Sizler olsaydınız nereye koyardınız ?
Çaresizlikten ve içimi rahatlatmak için bu konuyu açtım yardımcı olursanız sevinirim.
3.Katta oturuyorum çevremde kapalı otopark bulunmuyor.
Apartmanın önü aşağıdaki resimde görüldüğü gibi ve mahalle fazla tekin değil.
Sol tarafta direkte bağlı olan bir hero punch motor çalınmıştı aylar önce (sadece küçük bir zincir ile bağlıydı)
Şimdi motosiklet alırsam gece bırakabileceğim 4 seçenek var (tabi bu seçeneklerde alarmlı disk kilidi + kesilmez zincir + branda )
1-Aşağıdaki gibi dışarıya bağlamak
2.Seçenek yine demire ancak iç taraftaki demire (bunun için 4 5 basamak çıkarmam gerekecek)
Tentenin hemen altında bir kamera var ama çözünürlük çok iyi değil ne kadar etkili olur bilmiyorum
3.Seçenek apartman içerisine girdikten sonra sol tarafta bulunan bölge
4.Seçenek en son çare ve en zahmetlisi 4 5 basamak girişte bulunan merdiveni çıktıktan sonra apartman içerisinde bulunan ve 10 basamak aşağıya inilen sığınak
Sizler olsaydınız nereye koyardınız ?
Çaresizlikten ve içimi rahatlatmak için bu konuyu açtım yardımcı olursanız sevinirim.