Neler Yeni

Motospeed CK104 alınır mı?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Eskiden bir arkadaş kullanıyordu beğeniyordum, şimdi de bir arkadaş ile takaslayacağım. Ses ve modlarını beğendim dış görüntü de güzel. Alınır mı, sorun çıkartır mı?

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
Eskiden bir arkadaş kullanıyordu beğeniyordum, şimdi de bir arkadaş ile takaslayacağım. Ses ve modlarını beğendim dış görüntü de güzel. Alınır mı, sorun çıkartır mı?
Bende var, galiba 5 yıldır kullanıyorum fena bi yumruk atmıştım bazı tuşların ışığı yanmıyor, bazıları arada 2 kere basıyor.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende var, galiba 5 yıldır kullanıyorum fena bi yumruk atmıştım bazı tuşların ışığı yanmıyor, bazıları arada 2 kere basıyor.
Öyle bir sorunu yokmuş

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hangi klavye karşılığında verecek arkadaş?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstüne para alman lazım. :D
Fakat ben değişmezdim.
Klavye artık eskidi ya, bir de arkadaş çok oyun oynuyorum "y" harfindeki çift basmaya takılmam dedi. Dışında ürünüm tertemiz, kutu ve faturasını kaybettim başka hiçbir sorunu yok modlarını falan gösterdim beğendi. Ben de satıp blue-switch alıcaktım zaten iyi oldu. Üstüne para almaya gerek yok

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Klavye artık eskidi ya, bir de arkadaş çok oyun oynuyorum "y" harfindeki çift basmaya takılmam dedi. Dışında ürünüm tertemiz, kutu ve faturasını kaybettim başka hiçbir sorunu yok modlarını falan gösterdim beğendi. Ben de satıp blue-switch alıcaktım zaten iyi oldu. Üstüne para almaya gerek yok
Bilmiyorum ben vermezdim.
Ses yapan klavyeleri sevmiyorum.
Senin yerinde olsam satar Monster Pusat K3 PRO alırdım.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Bilmiyorum ben vermezdim.
Ses yapan klavyeleri sevmiyorum.
Senin yerinde olsam satar Monster Pusat K3 PRO alırdım.
Ben sesli klavye seviyorum hocam, bir de satılmıyor ki. "Y" harfindeki problemden dolayı. Fiyatı da uygun tutuyorum ama yazan bile yok yani satılmasını geçin. E haliyle kutu fatura da yok güven olmuyor onlar da haklı.

EDİT: K3 Pro artık RED-SW gönderiliyormuş. Cebimden alacaktım o klavyeyi fakat öyle duydum doğru mudur?

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben sesli klavye seviyorum hocam, bir de satılmıyor ki. "Y" harfindeki problemden dolayı. Fiyatı da uygun tutuyorum ama yazan bile yok yani satılmasını geçin. E haliyle kutu fatura da yok güven olmuyor onlar da haklı.
Denerdim senin yerinde olsam.
K3 PRO zaten sesli.
Blue Switch olanın incelemesini attım zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Denerdim senin yerinde olsam.
K3 PRO zaten sesli.
Blue Switch olanın incelemesini attım zaten.
Hocam anladım da, artık blue switchler kalmamış K3 Pro'da yani red switch gönderiliyor diyen çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,837
Üyeler
165,245
Son üye
guwunsxd
Top Bottom