Neler Yeni

Mount And Blade Bannerlord açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
pc kulanıcısı
merhaba Mount And Blade Bannerlord indirdim ama açılmıyor steam üzerinde çalışıyor olarak gözüküyor ama açılmıyor görev çubuğu üzerinde de gözükmüyor görev yöneticisi üzerinden de kapatamıyorum neden böyle oluyor daha önce böyle bir şey yaşadınız mı

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Carl Johnson
merhaba Mount And Blade Bannerlord indirdim ama açılmıyor steam üzerinde çalışıyor olarak gözüküyor ama açılmıyor görev çubuğu üzerinde de gözükmüyor görev yöneticisi üzerinden de kapatamıyorum neden böyle oluyor daha önce böyle bir şey yaşadınız mı
Dosyaları doğrulamayı dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Cloud senkronizasyonundan kaynaklı olabilir

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
bende de aynı şekılde problem var çalıstıra basınca launcher acılmıyor gerı çalıstır tusu gelıyor çözum bulamadım sildim yukledım yok acılmıyor onun yerıne oyunun dosyalarından exe dosyasını bulup çalısıtıoyoum oyunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
pc kulanıcısı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de aynı şekılde problem var çalıstıra basınca launcher acılmıyor gerı çalıstır tusu gelıyor çözum bulamadım sildim yukledım yok acılmıyor onun yerıne oyunun dosyalarından exe dosyasını bulup çalısıtıoyoum oyunu
bende ordan da açılmıyor iade de edemiyorum takıldım kaldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud senkronizasyonundan kaynaklı olabilir
yok ağa ya olmuyor

Top Bottom