Mount and blade bannerlord the application faced a problem hatası

batman745

80+
Reaksiyon skoru
1
Daha dün indirdim girdim biraz oynadım çıktıktan 2 3 saat sonra tekrar gireyim dedim bu hata karşıma çıktı
Mod falan da yüklemedim

Ekler

• IMG_20240806_113551.jpg
    IMG_20240806_113551.jpg
    2.6 MB · Hit: 226
Daha dün indirdim girdim biraz oynadım çıktıktan 2 3 saat sonra tekrar gireyim dedim bu hata karşıma çıktı
Mod falan da yüklemedim
  • chatgpt böyle diyor
  • Güncellemeleri Kontrol Edin:
    • Hem oyunun hem de Steam'in güncel olduğundan emin olun. Yeni yamalar ve güncellemeler genellikle hataları düzeltir.
  • Dosya Bütünlüğünü Doğrula:
    • Steam'i açın.
    • Kütüphane sekmesine gidin.
    • "Mount & Blade II: Bannerlord" oyununa sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin.
    • "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula"ya tıklayın.
  • Grafik Sürücülerini Güncelleyin:
    • Grafik kartınızın sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edin. NVIDIA veya AMD'nin resmi web sitesinden en son sürücüleri indirip kurun.
  • Oyunu Yönetici Olarak Çalıştırın:
    • Oyun simgesine sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır"ı seçin. Bu, bazı izin sorunlarını çözebilir.
  • Modları Devre Dışı Bırakın:
    • Eğer oyun modları kullanıyorsanız, tüm modları devre dışı bırakıp oyunu tekrar başlatmayı deneyin. Modlar bazen oyunun stabilitesini etkileyebilir.
  • Oyunu Yeniden Kurun:
    • Oyunu tamamen kaldırın ve yeniden yükleyin. Bu, bozuk dosyaları düzeltebilir.
  • Virüs Taraması Yapın:
    • Bilgisayarınızı virüs ve kötü amaçlı yazılımlara karşı tarayın. Bazı virüsler oyun dosyalarına zarar verebilir.
  • Antivirüs ve Güvenlik Duvarı Ayarlarını Kontrol Edin:
    • Antivirüs yazılımınız veya güvenlik duvarınız oyunu engelliyor olabilir. Oyunu bu yazılımların beyaz listesine ekleyin.
  • Sanal Bellek (Pagefile) Ayarlarını Değiştirin:
    • Yetersiz sanal bellek hatalara neden olabilir. Sanal belleğinizi manuel olarak artırmayı deneyin.
  • Destek ile İletişime Geçin:
    • Eğer yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmezse, oyunun resmi destek ekibiyle iletişime geçmeyi deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,957
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri