Neler Yeni

Yardım Mount and blade warband ticaret yapamıyorum.

Broox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Revan Eliyev
Arkadaşlar selamun aleyküm, ticaret yapmaya çalışıyorum oyunu 7 gündür oynuyorum gerçek gün olarak diğer hesabım 850 günde falandı 4-5 şehirde dükkanım vardı, 5 tane kalem 3 tane köyüm vardı fakat yeni bi save açmak istedim. şimdi oynuyorum gittim mesela tihr şehrinden 1540 dinarlık tuz aldım mallara değer biç dediğimde tuz alırsan 1 item başına 57 dinar kar kazanacaksın dedi yalen şehrinde satarsan fakat yalen şehrine gittim tüm tuzları sattım 1450 dinar para kazandım niye böyle oldu şimdi :D

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
825
İsim
Ahmet Aydın
Günler geçtikçe piyasa değişiyor. Tuzu grubun kullanmış da olabilir. Adedine dikkat ettin mi?

Broox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Revan Eliyev
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ogzhnknr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuzhankanar
Arkadaşlar selamun aleyküm, ticaret yapmaya çalışıyorum oyunu 7 gündür oynuyorum gerçek gün olarak diğer hesabım 850 günde falandı 4-5 şehirde dükkanım vardı, 5 tane kalem 3 tane köyüm vardı fakat yeni bi save açmak istedim. şimdi oynuyorum gittim mesela tihr şehrinden 1540 dinarlık tuz aldım mallara değer biç dediğimde tuz alırsan 1 item başına 57 dinar kar kazanacaksın dedi yalen şehrinde satarsan fakat yalen şehrine gittim tüm tuzları sattım 1450 dinar para kazandım niye böyle oldu şimdi :D
Sehirlere gore kar degisiklik sağliyor die biliyorum

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ticaret oyunda fazla kar getirmiyor. Hızlıca dinar kasmak istiyorsan turnuva kovala. Elinde birikim varsa büyük şehirlerde kadife atölyeleri aç. Düşman ülkenin kervanlarına saldır elde ettiğin malları sat.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
825
İsim
Ahmet Aydın
para hilesi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok gün geçiyor aradan doğru söylüyorsun, 5-6 güne gidiyorlar neredeyse
57 altın kar için değmez uğraşmaya. Haydutlara saldırsan bile elindeki silahları satsan daha karlı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,373
Üyeler
167,964
Son üye
orro
Top Bottom