Neler Yeni

Öneri Mount & Blade II: Bannerlord hakkında soru

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçe
200
steam fiyatları artmadan bu oyun gözüme çarptı. oyun hakkında hiç bir şey bilmiyorum. arkadaşlarımda da yok. sizce 209 tl ye alınır mı? sıfır bilgiyle oynayıp oyun bana öğretir mi bilgileri? veya bu fiyat bandında başka bir oyunda alabilirim. önerilerinizi bekliyorum.
oyun önerisi için steam i buraya bırakıyorum

Son düzenleme:

Exdcedy

80+
steam fiyatları artmadan bu oyun gözüme çarptı. oyun hakkında hiç bir şey bilmiyorum. arkadaşlarımda da yok. sizce 209 TL ye alınır mı? sıfır bilgiyle oynayıp oyun bana öğretir mi bilgileri? veya bu fiyat bandında başka bir oyunda alabilirim. önerilerinizi bekliyorum.
Dostum sistemin iyiyse kesinlikle al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sistemin iyiyse kesinlikle al
Ilk baslarda zorlanirsin ama mantigi cozdunmu zevk alirsin

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Bannerlordun çok overrated bi oyun olduğunu düşünüyorum. Çünkü oyunun kendisi var ama içeriğini yapmayı unutmuşlar. 10 senedir adam akıllı oyun yapmayı beceremediler zaten. Konsepti çok iyi gerçekten ama içerik yok, bomboş. Belli bi süre oynadıktan sonra hep aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyosun, oyun bayıyo direk. Sonra oyunu kapatıp çıkıyosun.

Maethril_

80+ Bronze
60-100 saat oynanır gibi her türlü.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
steam fiyatları artmadan bu oyun gözüme çarptı. oyun hakkında hiç bir şey bilmiyorum. arkadaşlarımda da yok. sizce 209 TL ye alınır mı? sıfır bilgiyle oynayıp oyun bana öğretir mi bilgileri? veya bu fiyat bandında başka bir oyunda alabilirim. önerilerinizi bekliyorum.
Firma kötü oyun çok iyi. İster tüccar ister lord olup kale şehir fethet simülasyonlu

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
200 saat oynadım. Baya sarıyor öğrendikten sonra.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Sizlerin mantık ile age of empires serisi yada strateji oyunları da kendini tekrarlayan ve sıkıcı oyunlar olmalı.Her oyunun bi alıcısı ve tür çeşitliliği var.Eksikleri var bannerlordun ama kendi türünde iyi iş yapan bir oyun.Mod desteği ile uzun süre oynanan senelerin eskitemeyeceği bi oyun olacak.Örnek:Warband

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Çağatay Yılmaz
istersen xbox gamepass alıp deneyebilrisn 29 TL'ye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,332
Üyeler
163,471
Son üye
gökhanx11
Top Bottom