steamda ön sipariş aldımNereden aldın Steam'dense iade et bence. Başka bir yerde 350 TL önsipariş görmüştüm. 350 Eder mi emin değilim. Kesin alacaksın zaten diye yazıyorum.
O 2.oyun olması lazım hala siparişe açılmadı Miles Morales almayı düşünüyorum bakalımNereden aldın Steam'dense iade et bence. Başka bir yerde 350 TL önsipariş görmüştüm. 350 eder mi emin değilim. Kesin alacaksın zaten diye yazıyorum.
eee 300 liralık oyunu 150 ye mi almış olucam şimdi çook iyiiisatın alıcaksın siparişler bölümünde aldığın ürünün keyi gözükecek o keyi kopyalayıp
steamde sol alt köşedeki oyun ekle butonuna tıklayıp ürün etkinleştir seceneğine tıklayacaksın ve gelen keyi oraya yapıştıracaksın bu kadar
aynen onu bekliyorum hocam en ucuz neredeyse yapıştıracağımhttps://www.voidu.com/tr/product/marvels-spider-man-miles-morales-tr/13336 burada var ama şuan sipariş verilmiyor. Açılmasını bekleyebilirsin.
Vallaha ben 120 tl almıştım o yüzden rahatım.humble bundle'ı bilirsiniz diye düşünüyorum. O yüzden güvenilirlik açısından açıklama yazmayacağım. Almak isteyen varsa steam key olarak alacaksınız. Şuanda %20 indirimle bile 270 TL.
Buy Mount & Blade II: Bannerlord from the Humble Store
The horns sound, the ravens gather. An empire is torn by civil war. Beyond its borders, new kingdoms rise. Gird on your sword, don your armour, summon your followers and ride forth to win glory on the battlefields of Calradia. Establish your hegemony and create a new world out of the ashes of...www.humblebundle.com
ağa zaten olası bir zam durumu için aldım hemen oynamayacağım zaten maksat hazırda bulunsunhttps://www.voidu.com/tr/product/marvels-spider-man-miles-morales-tr/13336 burada var ama şuan sipariş verilmiyor. Açılmasını bekleyebilirsin.
Hangi oyun? Belki ucuza buluruz.Vallaha ben 120 TL almıştım o yüzden rahatım.
Ama dün bi oyun alıcaktım karta para attım, eve geldim zam geldi .d
Ben kodu sepete denemiştim şuan ona da indirim uyguladı fiyat 349 gözüküyorHatta ve hatta siparişe açılınca hemen sepete ekleyip buy30 veya VISIT30 kodlarını deneyin. Belli oranda indirim sağlıyor. Belki önsiparişe sağlamayabilir. Yinede denemeye değer.
god of war 183 liraBaşka gözünüze çarpan indirim var mı? rdr2 days gone hariç
Metro serisinin geçen indirimini kaçırdım umarım tekrar indirime girer ya
Evet. Kodu kullanmadıysan buy30 diğer oyunlar içinde aynı miktarda indirim sağlıyor.Ben kodu sepete denemiştim şuan ona da indirim uyguladı fiyat 349 gözüküyor