Mount and blade oyunu hakkında

Aaahmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
742
Merhaba, mount and blade Bannerlord oyununu aşağıdaki siteden almak istiyorum fakat sitenin güvenirliği ve oyun hakkında şüphelerim var. öncelikle Bannerlordun tam sürümü çıkmıştı bildiğiniz gibi fakat sitede indirimli mount and blade Bannerlord erken erişim oyunudur yazıyor yani sanırım tam sürümünü satmıyorlar, ben erken erişim oyununu alsam dahi bana tam sürüm mü gelecek, erken erişim mi?

Site;

site güvenilir tam sürüm gelir

yıllardır alışveriş yaptım bir site oldukça güvenilir. satın aldığın anda mail olarak kodu yolluyorlar hiç şüphen olmasın.

Tamamdır teşekkür ederim. Erken erişimi görünce galiba erken erişim oyunu ve bundan dolayı ucuz diye düşünmüştüm
muhmtelen site daha önce toptan kod aldı ve hala zam geldiğinin farkında değil

Merhaba, mount and blade Bannerlord oyununu aşağıdaki siteden almak istiyorum fakat sitenin güvenirliği ve oyun hakkında şüphelerim var. öncelikle Bannerlordun tam sürümü çıkmıştı bildiğiniz gibi fakat sitede indirimli mount and blade Bannerlord erken erişim oyunudur yazıyor yani sanırım tam sürümünü satmıyorlar, ben erken erişim oyununu alsam dahi bana tam sürüm mü gelecek, erken erişim mi?

Site;
Guvenilir
Steam key seklinde vermiyor mu

Oyunlar erken erişim değil sanırım doğru mudur?
Hayır değil zaten oyun birkaç gün önce tam sürüm olarak steamda çıkış yaptı sana erken erişimini isteseler de veremezler xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,282
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri