The GodFather
80+ Silver
8000 hz yi hangi oyunlar destekliyor ona göre alacağım
Razer deathadder v3 pro
Razer deathadder v3 pro
Adama düzgünce cevap vermek varken neden böyle üstten bakarak cevap veriyorsun. Bilmiyorsan yorum yapma gerek yok.Bu soruyu soruyorsan zaten alma knk gerek yok cevaba da
Ne alaka ne alıp alamayacağıma sen mi karar vereceksin seni ben paramla satın alırım avelBu soruyu soruyorsan zaten alma knk gerek yok cevaba da
Almıştım ben bunu bugün geldi elime. 8000 hz için kendi dongle'ını da alman gerekiyor ama 8000 hz de neden kullanmak isteyesin ki? yeterli güncel hali.8000 hz yi hangi oyunlar destekliyor ona göre dönüşe alacağım
Razer deathadder v3 pro
Gerçekten ne bu işten bakma sen ananın karnından doğduğunda mi biliyordunBu soruyu soruyorsan zaten alma knk gerek yok cevaba da
YouTube’da gördüm merak ettimAlmıştım ben bunu bugün geldi elime. 8000 hz için kendi dongle'ını da alman gerekiyor ama 8000 hz de neden kullanmak isteyesin ki? yeterli güncel hali.
Nasıl yani bu aparat değil mideath adder v3 pro farklı bir dongle ile o hızlara çıkıyor bilgin olsun.
Evet o aparat ama türkiyeye göndermiyordu razer.YouTube’da gördüm merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani bu aparat değil mi
Alıntıyı görüntüle
Tr de satılmadığını biliyorum ama ben zaten yurtdışından alacağımEvet o aparat ama türkiyeye göndermiyordu razer.
30 Euro dan fazla değil miTr de satılmadığını biliyorum ama ben zaten yurtdışından alacağım
Yurtdışına gideceğim internetten sipariş vermeyeceğim30 Euro dan fazla değil mi
razer viper 3 pro al kutusunda çıkıyor zatenYurtdışına gideceğim internetten sipariş vermeyeceğim