- Reaksiyon skoru
- 798
dostum ıkı modelde fıyatına gore gayet ıyı sensor ve performansa sahıpler x1 biraz daha buyuk eller ıcın uygun ve palm grıp ıcın uygun vıper v3 pro ile seklı cok benzer sahsen vıper v3 pro kullanıyorum cs faceıt lvl 10 um cok rahat bır mouse sekil olarak bu fps oyunlarındakı tutus ıcın vs cok guzel bir sekli var ama elin biraz buyuk olmalı elın kucuk ve claw pençe seklınde tutuosan ıse r1 alıcaksınBütçe Max 1.4 k cashback ile alıcam
17 cm elimdostum ıkı modelde fıyatına gore gayet ıyı sensor ve performansa sahıpler x1 biraz daha buyuk eller ıcın uygun ve palm grıp ıcın uygun vıper v3 pro ile seklı cok benzer sahsen vıper v3 pro kullanıyorum cs faceıt lvl 10 um cok rahat bır mouse sekil olarak bu fps oyunlarındakı tutus ıcın vs cok guzel bir sekli var ama elin biraz buyuk olmalı elın kucuk ve claw pençe seklınde tutuosan ıse r1 alıcaksın
benım 19 hocam ama cok hafıf olsun elım tasıyor bence sıze cok rahat x1 gider sensorler aynı mı hocam17 cm elim
Sağdakinin görüntüsü daha hoş geldiği için onu tercih ettim ben alalı 1 hafta falan oluyor. 85 şarjla geldi. 50 şu anBütçe Max 1.4 k cashback ile alıcam
hocam siz görunteye bakmayın sensorler aynı ıse el boyutu ortaya gırer ıkı mousede gormus bırı olarak ıksııde gayet şık mouselar17 cm elim
Aradaki tek fark batarya boyutu degilmibence bütçe arttırıp x1 S alın
SE ile S arasında ki fark sensör r1 ile x1 arasında boyut ve batarya farkı varAradaki tek fark batarya boyutu degilmi
Sağdakinin görüntüsü daha hoş geldiği için onu tercih ettim ben alalı 1 hafta falan oluyor. 85 şarjla geldi. 50 şu an
dostum ıkı modelde fıyatına gore gayet ıyı sensor ve performansa sahıpler x1 biraz daha buyuk eller ıcın uygun ve palm grıp ıcın uygun vıper v3 pro ile seklı cok benzer sahsen vıper v3 pro kullanıyorum cs faceıt lvl 10 um cok rahat bır mouse sekil olarak bu fps oyunlarındakı tutus ıcın vs cok guzel bir sekli var ama elin biraz buyuk olmalı elın kucuk ve claw pençe seklınde tutuosan ıse r1 alıcaksın
Şuan bunu ve bir Asus mouse var ofiste bu mouseleri kullanıyorum bu mouse elime tam oluyor X1 mi alayımbence bütçe arttırıp x1 S alın
palm tutuş için uygun kıvrımlı arıyorsan bütçeyi biraz daha çıkarman lazım X1 R1 e göre daha büyük X1 alŞuan bunu ve bir Asus mouse var ofiste onları kullanıyorum bu mouse elime tam oluyor X1 mi alayım
Bu şekilde mi alayımpalm tutuş için uygun kıvrımlı arıyorsan bütçeyi biraz daha çıkarman lazım X1 R1 e göre daha büyük X1 al
evetBu şekilde mi alayım