kesinlikle sistemle alakalı çünki 3 mouseta denedim 3 ündede belirli aralıklarla çevirme hızıma bağlı gidip gelme sesiyle beraber sorun devam ediyor güncellemeleri yaptım tüm klasik şeyleri yaptım çözüm bulamadım
bilsayarın önündeki portlara kdar denedim sorun devam etti önerdiğin şeyi birazdan deneyip olup olmamışmı söylicem anakartı çıkatıp tekrar takmak yeterli olur herhaldeanakartın arkasındaki kablo girişleri yaptığın plaka tam oturmamış olabilir, onu bi kontrol et bu sorun bilgisayarda varsa usb kablon tam anakart ile temas etmiyor demek oluyor, diğer portlardan veya kasanın üstündeki girişden denedin mi?
Baska bilgisayara takmayı denedim mi?bilsayarın önündeki portlara kdar denedim sorun devam etti önerdiğin şeyi birazdan deneyip olup olmamışmı söylicem anakartı çıkatıp tekrar takmak yeterli olur herhalde
evet ayrıca anakartı çıkartıp özenle geri taktım halen daha devam ediyor format atsam düzelme şansı varmı belki istemeden yaptığım bi ayardan falan kaynaklıdır başka çarem kalmadı gibi gözüküyordaBaska bilgisayara takmayı denedim mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çalışıyor mu başka bilgisayarda?
Anakart biis güncellemeyi deneyin sonra olmazsa format atın benceevet ayrıca anakartı çıkartıp özenle geri taktım halen daha devam ediyor format atsam düzelme şansı varmı belki istemeden yaptığım bi ayardan falan kaynaklıdır başka çarem kalmadı gibi gözüküyorda
peki bilgisayara tam format atmak için usb satın almam gerekiyormu bedava yolu varmıAnakart biis güncellemeyi deneyin sonra olmazsa format atın bence
Internetten win10 indirin usb'e onunla yapınpeki bilgisayara tam format atmak için usb satın almam gerekiyormu bedava yolu varmı