sistemi komple değiştirdim sıfır olarak geldi kart ddu nedir bilgim yok nasıl yapılıyorTemiz kurulum yaptınız mı? Ekran kartı değişimi sonrası temiz kurulum öneririm veya DDU ile güvenli modda driverı kaldırıp WHQL Recommended yazan en sonki driverı kurun.
sistemi komple değiştirdim sıfır olarak geldi kart ddu nedir bilgim yok nasıl yapılıyor
yani bu görüntü bozulmaları bununlamı düzelicek uygulamada ayar vs yokmuDDU, bilgisayarınızda yüklü olan ekran kartı sürücünüzü kaldırmaya yarayan bir araçtır. Programı kullanarak düzgün çalışmayan sürücülerinizi sorunsuz bir şekilde kaldırabilirsiniz.
● Tarayıcınızda "display driver uninstaller download" yazıp ikinci siteye girin. Ya da bu linke tıklayın.
![]()
● Ardından biraz aşağı inip "Download Mirror EU - Germany" seçeneğine basın, otomatik inmeye başlayacak.
![]()
● Program indiğinde sağ tıklayıp "Klasöre ayıkla" diyin.
![]()
● Oluşan dosyanın içine girip DDU V.18.0.3.2.exe'yi çalıştırın ve "Extract" deyin...
- Utku Aydın
- Cevaplar: 20
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Görüntü bozulmaları driver ile alakalı, ayarla filan düzelmez, görüntü haricinde başka problem var mı? Kasma donma gibi.yani bu görüntü bozulmaları bununlamı düzelicek uygulamada ayar vs yokmu
kasma donma yok driver olarak hangisini kuracagım burdanGörüntü bozulmaları driver ile alakalı, ayarla filan düzelmez, görüntü haricinde başka problem var mı? Kasma donma gibi.
WHQL Recommended 25.6.1kasma donma yok driver olarak hangisini kuracagım burdan Alıntıyı görüntüle
25.6.3 eğer hala sorunlu ise bi alt driveri kurkasma donma yok driver olarak hangisini kuracagım burdan Alıntıyı görüntüle
şimdi bu ddu ile temizle dicem sonra whql acacagım değilmiWHQL Recommended 25.6.1
Evet ama ddu'yu güvenli modda kullanın sonra normal moda geçip kurun drıverışimdi bu ddu ile temizle dicem sonra whql acacagım değilmi
tamam yaptım fakat hala görüntü bozulma varEvet ama ddu'yu güvenli modda kullanın sonra normal moda geçip kurun drıverı
Diğer oyunlarda da var mı? Ekran kartında donanımsal sorun olabilir, güç kaynağın ne bu arada?tamam yaptım fakat hala görüntü bozulma var