Emirkanyvs
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,219
Alacağım mouse optik özellikli lazerle optiğin arasında ki fark ne hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim.
bütçe belirt fare önereyim bu arada en iyi fareler hep optik sensörlüdürAlacağım mouse optik özellikli lazerle optiğin arasında ki fark ne hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim.
Cooler master ın MM711 modelini alıcaktım şuan indirim de.bütçe belirt fare önereyim bu arada en iyi fareler hep optik sensörlüdür
Elinize uyuyorsa alın neden olmasın.Cooler master ın MM711 modelini alıcaktım şuan indirim de.
Yok alıcam zaten de sadece şuan kullandığım mouse lazer teknolojili bu alacağım MM711 optik teknolojili hangisi diye soruyorum optik mi lazer mi ?Elinize uyuyorsa alın neden olmasın.
Elinizdeki mouse nedir hocam?Yok alıcam zaten de sadece şuan kullandığım mouse lazer teknolojili bu alacağım MM711 optik teknolojili hangisi diye soruyorum optik mi lazer mi ?
En iyi mouselar optik olueAlacağım mouse optik özellikli lazerle optiğin arasında ki fark ne hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim.
Alacağım mouse optik özellikli lazerle optiğin arasında ki fark ne hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim.
lazer mouseda oyunlarda mesela 360 dönemezsin optikte bu sorun olmazYok alıcam zaten de sadece şuan kullandığım mouse lazer teknolojili bu alacağım MM711 optik teknolojili hangisi diye soruyorum optik mi lazer mi ?
A4 tech oscar 750BH hocam.Elinizdeki mouse nedir hocam?
Saolasın dost.En iyi mouselar optik olue
MM711 e göre daha mı iyi hocam?![]()
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fiyat ne hocam biz size önerelimAlacağım mouse optik özellikli lazerle optiğin arasında ki fark ne hangisi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim.
Tam aradığım yorumlardan aslında çok saol.lazer mouseda oyunlarda mesela 360 dönemezsin optikte bu sorun olmaz
Şuan MM711 model var itopyada 450 lira onu alıcaktım hocam ama varsa öneriniz 1000 liralıkta önerebilirsiniz de sanırım zaten MM711 de o civarlarda fiyatı şuan indirimde.Fiyat ne hocam biz size önerelim
1500 yapın bemce hocam almışken iyi bir şey alın ama Mm hiç duymadım amaTam aradığım yorumlardan aslında çok saol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan MM711 model var itopyada 450 lira onu alıcaktım hocam ama varsa öneriniz 1000 liralıkta önerebilirsiniz de sanırım zaten MM711 de o civarlarda fiyatı şuan indirimde.