Mouse değişeyimmi sizce?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
beyler elimde 2-3 yıl önce aldığım g pro mouse var. 1000 hz ve artık sanki yıpranmaya başladı üst yüzü falan elimde kontrol edemiyorum gibi. G pro x süperlight 2 geçmeyi düşünüyorum. çok gereksiz bir masraf mı olur? 8k hz birde sanırım Rectilinear ve ripple correction gibi e spor oyunlarda işlevli ayarları var. Sizce ? 8k hz baya fark ediyor mu?

dogal da normalde bu kadar hizli yipranmiyo yani yuzeyinin sorunu daha fazla kullandigim padlerde onun kadar yavaslama gormediklerim oldu
Evet onu farkettim mouse kaydırdığım kısımda siyah siyah soyulmuş parçacıklar var

IMG_20250816_031457.webp
IMG_20250816_031457.webp

sahsen ben gpx tercih ederim ama ikiside guzel urun fiyat farki oldugu icin lamzu maya x alabilirsiniz
Bütçe sıkıntı değil. Hangisi malzeme vb olsun daha sağlamss onu alırım

Lamzu maya daha mı iyi peki süperlight 2 den
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 seçenek var ya sponsorluk yada sağlam bi model olmasından
Model sağlam değil. Daha önce superlight kullanmışsın işte side butonlar nasıldı? Tabi sponsorluktan. Yıllarca TenZ, f0rsaken Lamzu kullandı. Bana da Atlantis versiyonu Wraith'ten hediye gelmişti, öyle öğrendim Lamzuyu. Sen bir araştır.

Bütçe sıkıntı değil. Hangisi malzeme vb olsun daha sağlamss onu alırım
malzeme vs acisindan ikiside solid urun sorun ciksa bile garantileri var yani aradaki tek fark maya x in 47 gram gpx in 60 gram olmasi shape olarak maya x gpx klonu zaten

Model sağlam değil. Daha önce superlight kullanmışsın işte side butonlar nasıldı? Tabi sponsorluktan. Yıllarca TenZ, f0rsaken Lamzu kullandı. Bana da Atlantis versiyonu Wraith'ten hediye gelmişti, öyle öğrendim Lamzuyu. Sen bir araştır.
daha once superlight kullanmamis bu arada g pro kullanmis g prodaki omron 80ler zaten kronikti arada daglardan fazla fark var gpx 2 switchleri ve bqsi ile

Malzeme kaltesi farkı yok mu? En iyisi iyice araştırayım bana 5 veya 6k vermek sıkıntı değil f/p açıdan bakmıyorum olaya daha çok dediğin gibi hangisinin daha iyi bir tercih olacağına bakıyorım

malzeme vs acisindan ikiside solid urun sorun ciksa bile garantileri var yani aradaki tek fark maya x in 47 gram gpx in 60 gram olmasi shape olarak maya x gpx klonu zaten

daha once superlight kullanmamis bu arada g pro kullanmis g prodaki omron 80ler zaten kronikti arada daglardan fazla fark var gpx 2 switchleri ve bqsi ile
He işte bende o problemi kast ediyorum sıkıntılı demişlerdi ozaman

Yok switchlerden bahsetmiyorum, yan tuşların build qualityden bahsediyorum. O dönemde bir çok yayıncı ve pro player gpro kullanıyordu. Olay sponsorluk yani, sağlamlık değil. Ama shape konusunda çok iyi mouse yalan yok. Maya X'le minimal fark var.

Yok switchlerden bahsetmiyorum, yan tuşların build qualityden bahsediyorum. O dönemde bir çok yayıncı ve pro player gpro kullanıyordu. Olay sponsorluk yani, sağlamlık değil. Ama shape konusunda çok iyi mouse yalan yok. Maya X'le minimal fark var.
switchleri zaten yan tuslari ile ayni bide onda manyetik cikarip takma falan vardi garipti

Geri