Mouse değişeyimmi sizce?

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
beyler elimde 2-3 yıl önce aldığım g pro mouse var. 1000 hz ve artık sanki yıpranmaya başladı üst yüzü falan elimde kontrol edemiyorum gibi. G pro x süperlight 2 geçmeyi düşünüyorum. çok gereksiz bir masraf mı olur? 8k hz birde sanırım Rectilinear ve ripple correction gibi e spor oyunlarda işlevli ayarları var. Sizce ? 8k hz baya fark ediyor mu?

KlasseGear Longteng Huoyun Special Edition Tiger E-Sports

1k ya almıştım çoğu prof valo yayıncısıda kullanıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

performans kaybı nasıl oluyor ki?
performans kaybi sizin sisteminizde olmaz merak etmeyin hatta artar bile performans islemciniz daha cok guc cekicegi icin klasse mousepadide en yakin zamanda degistirin bence 2k 2.5k civarina cikabilirseniz mousepad olarakta kaliteli birsey alirsiniz Rectilinear ve ripple correction oyununuzu iyilestiriyor yalan bu arada yok oyle bir sey tiktokta orasindan burasindan salliyolar

sadece hz yi baz almazsak, hafifliği malzeme kalitesi ve Rectilinear ve ripple correction ayarlarında oyuna etkisi oluyormuş süperlight 2 de varmı?
Bahsettiğin teknolojileri hiçbir pro oyuncu kullanmıyor, onlar gözünü boyamasın. Eğer yüksek bütçeli kaliteli mouse arıyorsan Lamzu Maya X bak. GP2 falan onun yanında alınacak mouse değil.

performans kaybi sizin sisteminizde olmaz merak etmeyin hatta artar bile performans islemciniz daha cok guc cekicegi icin klasse mousepadide en yakin zamanda degistirin bence 2k 2.5k civarina cikabilirseniz mousepad olarakta kaliteli birsey alirsiniz Rectilinear ve ripple correction oyununuzu iyilestiriyor yalan bu arada yok oyle bir sey tiktokta orasindan burasindan salliyolar
bu mousepad pek kötü değil hocam memnuum, o ayarlar daha düz çizgi falan çektiriyor kontrole faydası olmaz mı

Bahsettiğin teknolojileri hiçbir pro oyuncu kullanmıyor, onlar gözünü boyamasın. Eğer yüksek bütçeli kaliteli mouse arıyorsan Lamzu Maya X bak. GP2 falan onun yanında alınacak mouse değil.
süperlight 2 neden alınmaz ki?

bendede vardi 2 3 ay sonra yuzeyi cok cok kotulesmisti ama siz memnunsaniz sorun yok
valla kötüleştiyse de farketmedim ama dediğin gibi hep kullandığım kısım daha ağır hareket ettiriyor, pek kullanmadığım üst köşelerinde hafif akıcı bir his var

süperlight 2 neden alınmaz ki?
Alınmaz değil ama o bütçeye çıkılacaksa eğer, Lamzu Maya X, tutuşuna göre Hitscan Hyperlight falan bakabilirsin. Yıllarca CS oynadım en az 20 tane profesyonel mouse geçti elimden Lamzu kalitesini eline almadan almayamazsın. Çok iyi kaplaması var.

Alınmaz değil ama o bütçeye çıkılacaksa eğer, Lamzu Maya X, tutuşuna göre Hitscan Hyperlight falan bakabilirsin. Yıllarca CS oynadım en az 20 tane profesyonel mouse geçti elimden Lamzu kalitesini eline almadan almayamazsın. Çok iyi kaplaması var.
Çoğu yayıncı süperlight 2 kullanıyor, sebebi nedir

Geri