Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyiniz.Arkadaşlar mouse u hareket ettirirken sanki pcye drop giriyor gibi fare donuyor anlık olarak bunun çözümünü bilen var mı
her şey gayet normal hocam ekran kartı 35derecede işlemci 40derecelerde seyir ediyorSürücü güncelleştirmelerini yap dostum.
Bir de sıcaklıklarını kontrol et mutlaka.
bayadır kullanıyodum fakat 1 haftadır böyle yani mousepad ve sensörde sorun olduğnu düşünmüyorum donanımsaldan ziyade yazılımsal olarak düşünüyorumMouse-padin kaliteli mi?
Sensör tozlanmış olabilir
Kalitesiz sensör olabilir.
ekran kartı sürücülerim güncelEkran kartı sürücülerinizi güncelleyiniz.
anakartım güncel değil mahallamde çok fazla elektrik kesintisi yaşıyorum ve riske atamadımDostum sorunun nereden kaynaklandığını bu şekilde anlamak cidden çok zor.
Ancak tahminlerimizi belirtebiliriz, o da bir yere kadar işine yarar nokta atışı yapamazsak eğer.
Sen BIOS dahil tüm sürücülerin güncel olduğuna, sisteminde virüs olmadığına emin ol.
Mouse'u mutlaka başka bir cihazda test et. SSD'nin okuma/yazma hızını da test et.
Gerekirse format bile atabilirsin çözüm için.
5dk'lık bir işlem, bu kadar tedirgin olmanıza lüzüm yok.anakartım güncel değil mahallamde çok fazla elektrik kesintisi yaşıyorum ve riske atamadım
güncelleme 5.nesil ryzenların desteği için geldiği için bilgisayarcı tanıdığım yapmana gerek yok demişti5dk'lık bir işlem, bu kadar tedirgin olmanıza lüzüm yok.
Bulunduğu bölgede sürekli elektrik kesintisi olan bir bilgisayarcı 1000'den fazla BIOS güncellemesi yaptığını ve hiç elektrik kesintisinin bu güncellemeye denk gelmediğini söylemişti bir sefer.
Tamam o zaman. "BIOS" sürümünüz güncel mi?her şey gayet normal hocam ekran kartı 35derecede işlemci 40derecelerde seyir ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
bayadır kullanıyodum fakat 1 haftadır böyle yani mousepad ve sensörde sorun olduğnu düşünmüyorum donanımsaldan ziyade yazılımsal olarak düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı sürücülerim güncel
Sadece onu getirmez,bir "BIOS" güncellemesi. Genelde "BIOS"lar güncellendikçe sistemin performansı, olaylara tepkisi ve kararlılığı değişir.güncelleme 5.nesil ryzenların desteği için geldiği için bilgisayarcı tanıdığım yapmana gerek yok demişti
Neye güncelleme geldikten sonra.hayır fakat ondan olduğunu düşünmüyorum neden diyceksiniz güncelleme geldikten sonrada kullandım bir sorun olmadı sorun 3-4 gündür var