Cs de mouse bi anda dönüyor

nalo55

80+
Reaksiyon skoru
96
arkadaşlar cs de bi anda gördüğüm yer mousu sanki sağ çevirmişim gibi kayıyor
aşşağıya,yukarıya sağa sola bi anda dönüyor sebebini bilen var mı
m3 4k darmoshark mouse

arkadaşlar cs de bi anda gördüğüm yer mousu sanki sağ çevirmişim gibi kayıyor
aşşağıya,yukarıya sağa sola bi anda dönüyor sebebini bilen var mı
m3 4k darmoshark mouse
işlemciye binen yük arttıgındandır belki işlemci ney ?

Mouseun sensörü bozuk olabilir yada 4k hertz kullandığını için flip atması öyle hı sensorde normal değil 2k ya alıp öyle dene sensör tozlanmış olabilir bi bak
Post automatically merged:

2 hertz de de öyleyse sensör temizse kullandığın yüzeyde önemli mouse pad dışında kullanıyorsan ondan da olabilir 2k hertzde de hızlı çevirdiğinde flip atıyorsa mouse bozuk

Mouseun sensörü bozuk olabilir yada 4k hertz kullandığını için flip atması öyle hı sensorde normal değil 2k ya alıp öyle dene sensör tozlanmış olabilir bi bak

2 hertz de de öyleyse sensör temizse kullandığın yüzeyde önemli mouse pad dışında kullanıyorsan ondan da olabilir 2k hertzde de hızlı çevirdiğinde flip atıyorsa mouse bozuk
Knk hızlı çevirmelik bir durum deil mesela önüme bakarak yürüyorum oyunda bi anda havaya bakıyor

Knk hızlı çevirmelik bir durum deil mesela önüme bakarak yürüyorum oyunda bi anda havaya bakıyor
Mouse pad de bi sıkıntı yok muhtmelen çok feda sildim

Mouse pad de bi sıkıntı yok muhtmelen çok feda sildim
2k 1 k hertzde dene mouse sensörü bozuk yüksek ihtimal videosunu çekip atman lazım

Garantiye
2k 1 k hertzde dene mouse sensörü bozuk yüksek ihtimal videosunu çekip atman lazım

Geri