Bunun dışında Razer DeathAdder Essential ve Corsair Katar Pro XT'de önerebilirim.Logitech G203 faresini 2 seneden beri aktif olarak kullanmaktayım çok da memnunum, zamanında 100 liraya almıştım, ah be.
Ben oyun pek fazla oyun oynamıyorum normal kablosuz mouse olsa iyi olur
Fiyatlarına göre kötü mouselar özellikle g203 hocam.Logitech G203 faresini 2 seneden beri aktif olarak kullanmaktayım çok da memnunum, zamanında 100 liraya almıştım, ah be.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun dışında Razer DeathAdder Essential ve Corsair Katar Pro XT'de önerebilirim.
Rival 3 vasat ve sorunlu bir mouse.700 TL ye rival 3 ve viper mini var bildiğim güzel 2 mouse onlara bakmanı tavsiye ederim kişisel görüşüm rival 3 daha iyidir üzmez bende 2 yıldır kullanıyorum.
Ne konuda sorunlu peki bana da söyler misiniz mouse u kullanıyorum bende bi bileyim neymiş sorunu
Açık ara en iyi tercih olacaktır. 2.4g ile kullanacaksan kasanın yakın olması daha iyi olur. Bluetooth veya kablo ile sorn yaşamazsın. 500 TL'ye geliyor prime ile.
Fiyatlarına göre kötü mouselar özellikle g203 hocam.
Rival 3 vasat ve sorunlu bir mouse.
Lod (lift off distance) sorunu var.Ne konuda sorunlu peki bana da söyler misiniz mouse u kullanıyorum bende bi bileyim neymiş sorunu
Kronik sorunlu alanlar memnun değil
Açık ara en iyi tercih olacaktır. 2.4g ile kullanacaksan kasanın yakın olması daha iyi olur. Bluetooth veya kablo ile sorn yaşamazsın. 500 TL'ye geliyor prime ile.
Fiyatlarına göre kötü mouselar özellikle g203 hocam.
Rival 3 vasat ve sorunlu bir mouse.
Ben memnunum ama uzak mesafede 2.4g iyi çalışmıyor, bu olmazsa m625bu da var aynı fiyataAsus rog keris alabilirsin.
Kronik sorunlu alanlar memnun değil
Çok küçük duruyor ama fotoğraflarda, küçük mü?Ben memnunum ama uzak mesafede 2.4g iyi çalışmıyor, bu olmazsa m625bu da var aynı fiyata
Razer orochi shapeindeÇok küçük duruyor ama fotoğraflarda, küçük mü?