Mouse fare önerisi!!!

700 tl ye rival 3 ve viper mini var bildiğim güzel 2 mouse onlara bakmanı tavsiye ederim kişisel görüşüm rival 3 daha iyidir üzmez bende 2 yıldır kullanıyorum.

Ben oyun pek fazla oyun oynamıyorum normal kablosuz mouse olsa iyi olur

Ben oyun pek fazla oyun oynamıyorum normal kablosuz mouse olsa iyi olur

Açık ara en iyi tercih olacaktır. 2.4g ile kullanacaksan kasanın yakın olması daha iyi olur. Bluetooth veya kablo ile sorn yaşamazsın. 500 TL'ye geliyor prime ile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Logitech G203 faresini 2 seneden beri aktif olarak kullanmaktayım çok da memnunum, zamanında 100 liraya almıştım, ah be.

Bunun dışında Razer DeathAdder Essential ve Corsair Katar Pro XT'de önerebilirim.
Fiyatlarına göre kötü mouselar özellikle g203 hocam.
700 TL ye rival 3 ve viper mini var bildiğim güzel 2 mouse onlara bakmanı tavsiye ederim kişisel görüşüm rival 3 daha iyidir üzmez bende 2 yıldır kullanıyorum.
Rival 3 vasat ve sorunlu bir mouse.

Açık ara en iyi tercih olacaktır. 2.4g ile kullanacaksan kasanın yakın olması daha iyi olur. Bluetooth veya kablo ile sorn yaşamazsın. 500 TL'ye geliyor prime ile.

Ne konuda sorunlu peki bana da söyler misiniz mouse u kullanıyorum bende bi bileyim neymiş sorunu

Asus rog keris alabilirsin.

Kronik sorunlu alanlar memnun değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,606
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri