MOUSE GİDİP GELİYOR ?

OkeanoSBS

80+
Reaksiyon skoru
3
Bilgisayarı toplayalı 3 ay olmuştur ama fare ve klavye bende eski bilgisayarımdan duruyordu sorunsuz şekilde çalışıyordu bu bilgisayardada 3 ay boyunca sorunsuz çalıştı ve artık fare gidip geliyor algılayıp bir anda algılamıyor ve geri algılıyor farklı portlara taktım farenin kablosunu gene olmadı yardımcı olurmusunuz

Farklı bir fareyle de aynı sorunu yaşıyor musunuz ?

Bilgisayarı toplayalı 3 ay olmuştur ama fare ve klavye bende eski bilgisayarımdan duruyordu sorunsuz şekilde çalışıyordu bu bilgisayardada 3 ay boyunca sorunsuz çalıştı ve artık fare gidip geliyor algılayıp bir anda algılamıyor ve geri algılıyor farklı portlara taktım farenin kablosunu gene olmadı yardımcı olurmusunuz
Topladığınız bilgisayarın özelliklerini ve power supply ını söyler misiniz ? Benim başıma daha önce benzer bir olay gelmişti power supply sisteme yetiyoru ancak çok fazla usb kullandığım için onlara enerji gönderemiyordu özellikle bilgisaarı %100 de kullanırken bazen sorunlar yaşıyordum.

Topladığınız bilgisayarın özelliklerini ve power supply ını söyler misiniz ? Benim başıma daha önce benzer bir olay gelmişti power supply sisteme yetiyoru ancak çok fazla usb kullandığım için onlara enerji gönderemiyordu özellikle bilgisaarı %100 de kullanırken bazen sorunlar yaşıyordum.
İ5 5600
RX 6800
GİGABYTE B550M DS3H
ELİTE SERİES 750W
1 tb m2 ssd var kule tipi sogutucu felan var

Psu, sisteminiz için hayli yeterli. Farklı bir fare deneyin derim yine de.

Haklısınız power supply olukça yetereli bu sistem için, eğer mouse un bir yazılımı yüklüyse bilgisayarda silip tekrar yüklemenizi öneriyorum oda olmassa mouse u bilgisayardan çıkardıktan sonra aygıt yöneticisinen mouse u kaldırdıktan sonra tekrar bilgisaara takmanızı istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,582
Üyeler
189,874
Son üye
samedyasr
Geri