Neler Yeni

Mouse gümrük vergisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emir özdemir
Screenshot_2021-03-03-12-12-12-87.jpg
Aliexpress te bu tarz ucuz mouse lar oluyo bunlar güvenilir mi? ve neden bu kadar ucuz oluyor vergilerden ötürü artıyorsa ne kadar arttırır cevaplarsanız sevinirim

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
Alıntıyı görüntüleAliexpress te bu tarz ucuz mouse lar oluyo bunlar güvenilir mi? ve neden bu kadar ucuz oluyor vergilerden ötürü artıyorsa ne kadar arttırır cevaplarsanız sevinirim
Satıcıya söyleyin bende v2 mini aldım yolda şuan en az 8 dollar vergi yapabileceğini söyledi sizde sorun en az ne kadar yapabilirsiniz diye? Benim ülkemde vergiler çok fazla de.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Alıntıyı görüntüleAliexpress te bu tarz ucuz mouse lar oluyo bunlar güvenilir mi? ve neden bu kadar ucuz oluyor vergilerden ötürü artıyorsa ne kadar arttırır cevaplarsanız sevinirim
ucuz olma nedenleri üretim yeri olduğundan olabilir vergi işini kafaya takmayın adama şey yazsın daha az vergi ödemek istediğinizi yazın faturada fiyatını az göstersin

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
ben kuponla beraber 180 liraya viper mini almıştım ve damga ücreti vs. derken 30-35 lira civarında vergi ödedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,381
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom