biri 1ms gecikme diğeri ondan biraz daha düşük gecikme demekMouse hz ayarı oyunları etkiler mi? Mesela 1k hz veya 4k arasında fark var mı? Yoksa mesela düşük dpi oynayan esporcular gibi düşük hz daha mı iyi fps oyunları için?
işlemcin ne monitör kaç hz ?Mouse hz ayarı oyunları etkiler mi? Mesela 1k hz veya 4k arasında fark var mı? Yoksa mesela düşük dpi oynayan esporcular gibi düşük hz daha mı iyi fps oyunları için?
Yani 4k hz kullanmak daha mı iyi? Yoksa mesela işlemciye göre veya monitör hzsine göre mi ayar yapmalıyım?biri 1ms gecikme diğeri ondan biraz daha düşük gecikme demek
üstte yazdığıma bakYani 4k hz kullanmak daha mı iyi? Yoksa mesela işlemciye göre veya monitör hzsine göre mi ayar yapmalıyım?
işlemciniz eğer düşükse yüksek hz çıktığınızda donma ve takılma yaşarsınız bana göre en ideali 2k daha üstü maksimum 4k olabilir onunda üstü gereksizYani 4k hz kullanmak daha mı iyi? Yoksa mesela işlemciye göre veya monitör hzsine göre mi ayar yapmalıyım?
İlk görünmedi pardon. 270 hz monitörüm var. 4k kullanabilirim o zaman.üstte yazdığıma bak
Ryzen 5 7500F kullanıyorum.işlemciniz eğer düşükse yüksek hz çıktığınızda donma ve takılma yaşarsınız bana göre en ideali 2k daha üstü maksimum 4k olabilir onunda üstü gereksiz
monitor 200hz üstü ise 4k alabilirsin 200 altı ise 2 kyı geçirmeİlk görünmedi pardon. 270 hz monitörüm var. 4k kullanabilirim o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ryzen 5 7500F kullanıyorum.
4k kulanabilirsin ama gerek yok bence 2 k yeterliİlk görünmedi pardon. 270 hz monitörüm var. 4k kullanabilirim o zaman.
Ryzen 5 7500F kullanıyorum.
Teşekkürler.monitor 200hz üstü ise 4k alabilirsin 200 altı ise 2 kyı geçirme
4
4k kulanabilirsin
Monitörüm 180hz işlemcim i5 13400fmonitor 200hz üstü ise 4k alabilirsin 200 altı ise 2 kyı geçirme
4
4k kulanabilirsin ama gerek yok bence 2 k yeterli
ya kullanabilirsinde 180 hzde cok hissedemessin 4k nın etkisini 2k yeterli hissedemediğin seni etkilemeyen bişe içinde işlemci yormaya gerek varmıMonitörüm 180hz işlemcim i5 13400f
Yakında mouse alicam 4k Hz kullanmıyım mı yani