Neler Yeni

mouse hz farkı cok performans etkılermı

Metehann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Metehan Nalcı
mouse olarak g102 ve ursa arasında kaldım g102 1000hz ursa 500 hz cok performans farkı olurmu ben kullandım ve gorunus ıcın ursayı uygun goruyorum kendıme ama g102 performans olarak cok farkı olurmu arasında

İzzet Safa Sun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
İzzet Safa Sun
Eğer e-sporcu değilsen farkedemezsin.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,833
İsim
Eren Yeager
mouse olarak g102 ve ursa arasında kaldım g102 1000hz ursa 500 hz cok performans farkı olurmu ben kullandım ve gorunus ıcın ursayı uygun goruyorum kendıme ama g102 performans olarak cok farkı olurmu arasında
Dostum sensör anlamında gamepower mouselrinin ofis mouselarindan bir farkı olmadığını söylediler bende g102 aldım ama takacak PC daha gelmedi😂 PS4 e takip isiklarina falan baktım ve aşırı hoşuma gitti ama bir yerde okuduğumda göre g102 normal mouselara göre 8 kat daha hizliymiz

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dostum mouse sensöründe Hz önemli bir şey ancak Hz'e göre de mouse alınmaz. Sensörün kalitesine bakacaksın. Mercury sensör Ursa'daki sensörden daha iyidir büyük bir ihtimalle, ama bakmadım. Öyle olmuş olsa bile yazılımın kalitesi çok daha iyi G102 Prodigy'nin. Öneriyorum, kendim de kullanıyorum zaten.

Metehann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Metehan Nalcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum sensör anlamında gamepower mouselrinin ofis mouselarindan bir farkı olmadığını söylediler bende g102 aldım ama takacak PC daha gelmedi😂 PS4 e takip isiklarina falan baktım ve aşırı hoşuma gitti ama bir yerde okuduğumda göre g102 normal mouselara göre 8 kat daha hizliymiz
sağol kral ya doku ve gorunus olarak ursa daha hosuam gıtmıstı ama g102 nınde ıyı olucagını umuyorum madem aynı para ıkısıde iyi olanı alıyım bosa gitmesin para

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Dostum mouse sensöründe Hz önemli bir şey ancak Hz'e göre de mouse alınmaz. Sensörün kalitesine bakacaksın. Mercury sensör Ursa'daki sensörden daha iyidir büyük bir ihtimalle, ama bakmadım. Öyle olmuş olsa bile yazılımın kalitesi çok daha iyi G102 Prodigy'nin. Öneriyorum, kendim de kullanıyorum zaten.
ursadaki sensöre göre 6 kat daha iyi g102 :D

Metehann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Metehan Nalcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende artık son olarak g102 karar verdım ben fps oyunları oynuyorum sen nezamandır kullanıyosun ıyımı kullanısı sağol bu arada

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,833
İsim
Eren Yeager
bende artık son olarak g102 karar verdım ben fps oyunları oynuyorum sen nezamandır kullanıyosun ıyımı kullanısı sağol bu arada
G102 nin yazılım desteği mükemmel gözüküyor bence g102 alsan senin için daha iyi olacaktır

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Neredeyse 3 yıla geldi, o zaman da 140 ₺'ye almıştım hala fiyatı aynı :D. Eğer elin küçük veya orta büyüklükteyse çok konforlu bir mouse. Sensörü ve yazılımı çok kaliteli. Yakın zamanda emekli edeceğim kendisini, Razer Viper Mini alacağım :D.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,833
İsim
Eren Yeager
Neredeyse 3 yıla geldi, o zaman da 140 ₺'ye almıştım hala fiyatı aynı :D. Eğer elin küçük veya orta büyüklükteyse çok konforlu bir mouse. Sensörü ve yazılımı çok kaliteli. Yakın zamanda emekli edeceğim kendisini, Razer Viper Mini alacağım :D.
Aynen öyle bileğinden orta parmak ucuna kadar 17cm benim ve gayet iyi oturuyor bir cetvelle ölç bic ona göre bak dostum 😁😁

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Şimdiden hayırlı olsun baya kaliteli fare

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Aynen öyle bileğinden orta parmak ucuna kadar 17cm benim ve gayet iyi oturuyor bir cetvelle ölç bic ona göre bak dostum 😁😁
Eyvallah hocam. Zaten ben birilerine mouse önerirken eliyle mouse'un boyutlarını ölçmeden almamasını söylüyorum. Kendimiz de yapıyoruz zaten :D.
Şimdiden hayırlı olsun baya kaliteli fare
Eyvallah hocam, daha iyisi sizlerin olsun :).

Metehann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Metehan Nalcı
bende daha yenı alıcam işte 160 lıra fiyatı değicegini umuyorum sağol yardımın icin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya olcmeye bıcmeye gerek yokta severım zaten kucuk mouseyı suan everestın su 30 lıralık ısıklı mouslerı oluyoya onu kullanıyorum habıre bozuluyo cok rezalaet bir mouse :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,940
Son üye
ekarakoll
Top Bottom