Yardım Mouse ım öldümü nasıl diriltirim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,036
Arkadaşlar sinir krizi geçiricem her şekilde deniyorum dakka bir windwosun dıt dıt sesinden çıldırmak üzereyim saniyede bir aygıt çalışmıyor diyor sinirden vurdum mouse a son günlerdede böyleydi zor çalıştırmıştım

Rampage SMX Howl R-50

5 tane adam getireceksin bir yıldız çizecen sonra yıldızların ucuna yerleştirecen sonra CİN ÇIK CİN ÇIK CİN ÇIK CİN ÇIK yahu ne yapabilin o içindeki tıklama yerine vurarsan yada hızlıca vurursan illa bozulur bende öyle bozdum 2 tane :)

Reis geri hayata döndürmen aşırı zor ya USB giriş yerin sıkıntılıdır ya da mouse un kendi USB si sıkıntılıdır ondan dolayı geliyordur.

Reis geri hayata döndürmen aşırı zor ya USB giriş yerin sıkıntılıdır ya da mouse un kendi USB si sıkıntılıdır ondan dolayı geliyordur.
usb si sıkıntılı sanırım
Post automatically merged:

wwwwww
5 tane adam getireceksin bir yıldız çizecen sonra yıldızların ucuna yerleştirecen sonra CİN ÇIK CİN ÇIK CİN ÇIK CİN ÇIK yahu ne yapabilin o içindeki tıklama yerine vurarsan yada hızlıca vurursan illa bozulur bende öyle bozdum 2 tane :)
nerden baksan 2018 de falan aldım sanırım acaba ömrümü bitti

yaw şimdi ben 6 ay everest mouse la geçinmek zorundamıyım ya

usb si sıkıntılı sanırım

wwwwww

nerden baksan 2018 de falan aldım sanırım acaba ömrümü bitti

yaw şimdi ben 6 ay everest mouse la geçinmek zorundamıyım ya
Şükret bence ben serçe parmağam kadar boyunda mouse kullanıyorum

Geri