Neler Yeni

Yardım Mouse Kablo Arızası Nasıl Çözülür?

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
Merhabalar, elimde zowie ec-2a mouse var ve kablo bağlantısı arızalandı aşırı kopma oluyor mouseyi her sağa sola çevirmem de donuyor ne yapmam gerekiyor bi adama gittim mahallede mouse falan tamir ediyor açtı içine falan baktı dedi ki aynı kablodan lazım kabloyu değiştirmemiz lazım ancak internette bulamadım zowie ec2-a kablosunu bi akıl verirseniz çok makbule geçer şimdiden teşkkür ediyorum iyi günler

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Merhabalar, elimde zowie ec-2a mouse var ve kablo bağlantısı arızalandı aşırı kopma oluyor mouseyi her sağa sola çevirmem de donuyor ne yapmam gerekiyor bi adama gittim mahallede mouse falan tamir ediyor açtı içine falan baktı dedi ki aynı kablodan lazım kabloyu değiştirmemiz lazım ancak internette bulamadım zowie ec2-a kablosunu bi akıl verirseniz çok makbule geçer şimdiden teşkkür ediyorum iyi günler
Farklı bir mouse kablosunu kesip ek yapabilirsin ya da kablonun kırık tarafı neresi ise tespit et o kısmı kestirip kabloyu kısalt

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
ilk önce hareket ettirerek nereden olduğunu tespit et daha sonra o yerden kesip biraz kısaltıp lehimleyerek düzeltebilirsin.Tecrüben yoksa girişme derim dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,191
Üyeler
165,781
Son üye
Darknight34
Top Bottom