Neler Yeni

Mouse kablosunu rastgele dolamak kabloyu bozar mı?

Caelius

80+ Silver
Arkadaslar elimde razerdeathadder v2 var ve tatile gidicegimizden kutusuna kaldirmaya karar verdim oyle gelisi guzel doladiktan sonra kablolari kablo kilidiyle kapattim kutu icerisinde sonra oyle yerlestirdim sorum su ben boyle doladimda kablolari bozulur mu mouse kablosu

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yok bişey olmazda sadece uzun süre öyle kalırsa o şekili alır ama 2-3 gün normal kullandıktan sonra geçer.

Gloxy

80+ Bronze
Arkadaslar elimde razerdeathadder v2 var ve tatile gidicegimizden kutusuna kaldirmaya karar verdim oyle gelisi guzel doladiktan sonra kablolari kablo kilidiyle kapattim kutu icerisinde sonra oyle yerlestirdim sorum su ben boyle doladimda kablolari bozulur mu mouse kablosu
Çok sıkıştırmadıysan bozulucağını düşünmüyorum.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Kabloyu ani dönüşlerle sararsanız kırılabilir. Ben daha çok oval veya yuvarlak tarzı sarıyorum. kutuya sığacak şekilde yuvarlak sararsanız daha iyi olur bence

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Mouse ile kablonun birbirine bağlandığı bağlantı noktasında aşırı deformasyon oluşturabilecek şekilde kırmadıysanız kabloyu bir şey olmaz.

Caelius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gloxy

80+ Bronze

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Gevşekse sıkıntı yaratmaz,kablonun çıkış noktasına ufak bir pay bırakırsan daha iyi olur.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Olmaz. Zaten mouseun kablosunun ucu mouseun içinde. O plastik korumanın hemen arkasında değil. İşaretlediğim yerde.

Inkedbottomshell_LI.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,901
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom