The Only Pearl
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
hocam ne fark var aralarında ??G Pro X Superlight tabii ki de. Çok hafif. Ama stok yok Türkiye'de.
birde ben rgb seviyorum g pro x te yokG Pro X Superlight tabii ki de. Çok hafif. Ama stok yok Türkiye'de.
Çok var.hocam ne fark var aralarında ??
Sırf RGB'den dolayı GPX Superlight'dan asla vazgeçmezdim. Cidden RGB istiyorsanız Razer Viper / Basilisk Ultimate veya DeathAdder V2 Pro tercih edin.hocam ne fark var aralarında ??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde ben rgb seviyorum g pro x te yok
pek hocam tamam kararımı verdim sizce hangi klavye ve kulaklık almalıyım veya set yapmalımıyım ??Çok var.
![]()
Differences between the New Logitech G Pro X Wireless Superlight and original GPW | Mouse Pro
Comparing the GPX Superlight vs the original GPW What’s different between the new Logitech G Pro Wireless X and the original G Pro Wirelesswww.mouse-pro.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sırf RGB'den dolayı GPX Superlight'dan asla vazgeçmezdim. Cidden RGB istiyorsanız Razer Viper / Basilisk Ultimate veya DeathAdder V2 Pro tercih edin.
Onun için ayrı konu açarsan daha iyi olur.pek hocam tamam kararımı verdim sizce hangi klavye ve kulaklık almalıyım veya set yapmalımıyım ??