Yardım Mouse kırıldı acil mouse önerisi lazım

hawkddf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
263
Bütçe
4000
Arkadaşlar vgn dragonfly f1 pro modeli vardı. Bi anlık sinirle duvara fırlatınca fişi çekti. Ben 2-3 modele baktım fakat şu attack shark magnesium r2 modeli hoşuma gitti. Alınır mı bilmiyorum. Bu veya bu tarzda bir mouse önerirseniz sevinirim.

Arkadaşlar vgn dragonfly f1 pro modeli vardı. Bi anlık sinirle duvara fırlatınca fişi çekti. Ben 2-3 modele baktım fakat şu attack shark magnesium r2 modeli hoşuma gitti. Alınır mı bilmiyorum. Bu veya bu tarzda bir mouse önerirseniz sevinirim.
Scyrox. Elin küçükse v8,büyükse v6. V8 claw odaklı. v6 hepsine uygun. Aralarındaki fark sadece tutuş.

o paraya suanda indirimli cok guzel waizowl'lar var donanımsal anlamda son artık en tepede tasarıma gore karar verebilirisn.

stokları yok bazı renklerinin gaming.gen.tr bakabilirisn

o paraya suanda indirimli cok guzel waizowl'lar var donanımsal anlamda son artık en tepede tasarıma gore karar verebilirisn.

stokları yok bazı renklerinin gaming.gen.tr bakabilirisn
Tasarım hoşuma gitmedi delikli önerebileceğin mouse var mı peki

Hocam delikli yapıda olmasını istiyorum bu tarz mouselerden sıkıldım.

bi şekilde wlmouse al o zaman kanka 7k fiyatıı var onlar delikli yapıda mükemmeller alıcam bi tane bu attığın mouse iyi hoş aslında fiyata göre ama attack shark mouselarda böyle bi sensöre optimizasyonluk mu diyeyim bir şey var mesela cam mousepadde scyrox algılarken bu algılamıyordu yani mousedan yana bence a shark alma ama wl'lerde pahalı hakkını veriyor ama yani tek seçenek harbili bir şey istiyorsan wlmouse

6200'e bunlar var yani senin butceye a shark mantıklı ama beastespor ben olsam sahsen uğraşmazdım oyle yerlerle kargoya aynı gün verilir diye bir şey göremedim sitelerinde daha kargoyu verecekler ürün sıkıntılı cıktı mı hele uğraş dur aldıktan sonra hiç bir garantin yok gibi dusun yani

4k ya çıktıysan biraz daha arttır beast x al yada ikinci el alabilirsin delikli başka güzel model yok attack shark alınmaz

aşağıdaki yorumlarıda hep sponsor olduğu yalamacıları falan yapmış bırakında kullanan adam yorumlasın olumsuz bir yorum yoksa bi üründe hiç* alınmaz

Geri