Mouse, mouse pad, kulaklık tavsiyesi (kablosuz)

justpubs

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
12.000
Merhaba, oyunculara uygun mouse, mouse pad ve kulaklığa ihtiyacım var.
Bütçe: 12.000 TL.
Oyun tarzı: FPS.
Mouse tutuşu: Claw grip, palm grip.
Mouse pad: Çok büyük olmasına, RGB gibi ek özellikler içermesine gerek yoktur. Fiyat/Performans bir ürün yeterli olacaktır.
Kulaklık: Mikrofon ve ses kasma yönünden başarılı, ek ayarlar yaptırmayacak sorunsuz bir ürün aramaktayım.
Mouse ve kulaklık ortak özelliği: İkisini de kablosuz şekilde olmasını istiyorum, mouse ve kulaklıkta bağlantı sorunu yaşatmayacak (kopma, gecikme gibi durumlar yaşamak istemiyorum.)
Ek not: Bağlantı durumlarına çok hakim değilim fakat anakartımda Bluetooth özelliği mevcut değildir.

Merhaba, oyunculara uygun mouse, mouse pad ve kulaklığa ihtiyacım var.
Bütçe: 12.000 TL.
Oyun tarzı: FPS.
Mouse tutuşu: Claw grip, palm grip.
Mouse pad: Çok büyük olmasına, RGB gibi ek özellikler içermesine gerek yoktur. Fiyat/Performans bir ürün yeterli olacaktır.
Kulaklık: Mikrofon ve ses kasma yönünden başarılı, ek ayarlar yaptırmayacak sorunsuz bir ürün aramaktayım.
Mouse ve kulaklık ortak özelliği: İkisini de kablosuz şekilde olmasını istiyorum, mouse ve kulaklıkta bağlantı sorunu yaşatmayacak (kopma, gecikme gibi durumlar yaşamak istemiyorum.)
Ek not: Bağlantı durumlarına çok hakim değilim fakat anakartımda Bluetooth özelliği mevcut değildir.
Reis mouse kesssinlinle aerox 5 wireless öneriyorum mouse pad yine steelseries almanı tavsiye ederim boyutunu kendin seç hepsi aynı boyut ve rgb değişiyor kulaklık olarak g733 olabilir

Reis mouse kesssinlinle aerox 5 wireless öneriyorum mouse pad yine steelseries almanı tavsiye ederim boyutunu kendin seç hepsi aynı boyut ve rgb değişiyor kulaklık olarak g733 olabilir
Hocam mouse olarak
Razer deathedder V3 Pro almaya karar verdim.
Mouse pad ise Klasse modellerinden birini seçeceğim.
Kulaklık konusunda aşırı kararsız kaldım, genel öneri g733 ama benim çok içime sinmedi düşük ses, şarj süresi gibi problemler varmış. Cloud 3 wireless daha mantıklı duruyor şuanda. Bunun yanında G pro X wireless modelide var çok kararsızım.

KULAKLIK : https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBQX...e=380333&creativeASIN=B0CBQXGZ85&linkCode=asn

MOUSE : https://www.amazon.com.tr/dp/B07W6H...e=380333&creativeASIN=B07W6HMSDB&linkCode=asn

MOUSE PAD : https://www.amazon.com.tr/dp/B09SYC...333&creativeASIN=B09SYCNZMJ&linkCode=asn&th=1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mouse olarak
Razer deathedder V3 Pro almaya karar verdim.
Mouse pad ise Klasse modellerinden birini seçeceğim.
Kulaklık konusunda aşırı kararsız kaldım, genel öneri g733 ama benim çok içime sinmedi düşük ses, şarj süresi gibi problemler varmış. Cloud 3 wireless daha mantıklı duruyor şuanda. Bunun yanında G pro X wireless modelide var çok kararsızım.
v3 pro da başarılı

kullanıyorum şu an aktif bir şekilde. başarılı ürün mikrofonu vs hariciyi aratmıyor
Hocam kablolu kullanım bulunmuyor doğru mu ? Son olarak bas konusunda çok zayıf olduğunu FPS oyunları haricinde keyif vermediğini duydum bu konu hakkında düşünceleriniz nedir ?

10 gündür kullanıyorum şarjı bitmiyor. kablolu kullanım yok maalesef. bas konusunda müzik kulaklıklarıyla kıyasladıkları için öyle diyorlar. gayet müzikleride keyifli dinleyebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,975
Üyeler
184,087
Son üye
zekyy
Geri