Neler Yeni

Mouse/Mousepad önerisi

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Yıldız
Bütçe
1500
Benim mousem bozuldu rival 3 kullanıyordum ama sol tıkı bozuldu 2 defa falan basmaya başladı garip şeyler yaşanıyor yeni bir mouse almayı planlıyorum önerilerinizi bekliyorum , biraz araştırma yaptım tutuş şekli falan varmış mouseden mouseye göre değişiyormuş ben sadece marmaklarımla oynatıyorum mouseyi avcumun içi değmiyor , ayrıyeten mousepad konusunda da bir öneriniz varsa açığım şuan kullandığım ürünün linkini bırakacağım . https://www.trendyol.com/xrades/mor-uzay-90x40-cm-xxl-gamings-oyuncu-mousepad-p-74721977. Bütçe konusunda nekadar f/p olursa okadar iyi olur kablosuz bir mouse olursa 1500e kadar çıkabilirim ,kablolu olarak 1k civarı düşünüyorum

Shourd

80+ Gold
Benim mousem bozuldu rival 3 kullanıyordum ama sol tıkı bozuldu 2 defa falan basmaya başladı garip şeyler yaşanıyor yeni bir mouse almayı planlıyorum önerilerinizi bekliyorum , biraz araştırma yaptım tutuş şekli falan varmış mouseden mouseye göre değişiyormuş ben sadece marmaklarımla oynatıyorum mouseyi avcumun içi değmiyor , ayrıyeten mousepad konusunda da bir öneriniz varsa açığım şuan kullandığım ürünün linkini bırakacağım . https://www.trendyol.com/xrades/mor-uzay-90x40-cm-xxl-gamings-oyuncu-mousepad-p-74721977. Bütçe konusunda nekadar f/p olursa okadar iyi olur kablosuz bir mouse olursa 1500e kadar çıkabilirim ,kablolu olarak 1k civarı düşünüyorum
güzel mouse

byabo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
glorius model ı alabilirsin mouse olarak ben şahsen kullanıyorum, söylediğin maudepadde güzel bence

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güzel mouse

kral ben bunun videosunu izledim adamın elinde pek küçük duruyor, rival 3 ile hemen hemen aynı boyutlarda mı bu mouse yoksa daha küçük falan mı bakınca küçük duruyor, bide araştırma yaparken glorius a da denk gelmiştim öneren 1-2 arkadaşım da olmuştu ondan farkı nedir acab bilgin varsa aydınlatabilir misin.

byabo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
kral ben bunun videosunu izledim adamın elinde pek küçük duruyor, rival 3 ile hemen hemen aynı boyutlarda mı bu mouse yoksa daha küçük falan mı bakınca küçük duruyor, bide araştırma yaparken glorius a da denk gelmiştim öneren 1-2 arkadaşım da olmuştu ondan farkı nedir acab bilgin varsa aydınlatabilir misin.
Glorius model ı al hocam ben kullanıyorum elim 23 cm rahat rahat oluyor her türlü tutuşa uygun görünüşüde güzel birfe yanda başparmak desteği var,yanında birsürü makro atayabileceğin tuş var ben lol oynuyorum çok işime yarıyor 19.000 dpı birde

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Yıldız
Glorius model ı al hocam ben kullanıyorum elim 23 cm rahat rahat oluyor her türlü tutuşa uygun görünüşüde güzel birfe yanda başparmak desteği var,yanında birsürü makro atayabileceğin tuş var ben lol oynuyorum çok işime yarıyor 19.000 dpı birde
gloriusun kablosuzları 2k o mouse 1300 çok fiyat farkı var ama arada

byabo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sensör kalitesi çok iyi kaliteli mouse tr de çok bilinmiyor bende r olmayan modeli var memnunum Kablosu aşırı hafif

Muffasa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Yıldız

Sensör kalitesi çok iyi kaliteli mouse tr de çok bilinmiyor bende r olmayan modeli var memnunum Kablosu aşırı hafif
1,7k tl ye kablolu mouse çok tuzlu değil mi brom

geçen 990 a görümüştüm
kanka kablolusu 990 civarı, ona onu vereceğime https://furylevel.com/furylevel-z1 buna 1300 veririm daha iyi, özellikleri daha iyi resmen ama klite konusunda emin olamadım https://www.epey.com/klavye-mouse/k...orious-model-o_glorious-model-d_furylevel-z1/

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,684
Üyeler
165,862
Son üye
davidwalker
Top Bottom