1400 e çıkarmı bütçearkadaşlar 500-1000 tl arası kaliteli mouse önerisi. Birisi razer deathadder essential önerdi sizce nasıl? mouse alma sebebim mousem yeni mousepadde takılıyor o yüzden.
oki1400 e çıkarmı bütçe
arkadaşlar 500-1000 tl arası kaliteli mouse önerisi. Birisi razer deathadder essential önerdi sizce nasıl? mouse alma sebebim mousem yeni mousepadde takılıyor o yüzden.
kanka fps oyunu oynuyorum ya.Çok para verme niyetinde değilsen bunu al geç. Bizzat kullanıyorum ve memnunum.
![]()
Redragon Nothosaur Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Redragon Nothosaur Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
kanka fps oyunu oynuyorum ya.
atk x1se kesinlikle
düz a9 alınmaz x1 se varken1300TL.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Önemli Not: A9 ve A9 Plus modellerinde bulunan tuş tıklaması problemi için hub.atk.pro sitesi üzerinden firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az V1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamiyle çözülmüş...wraithesports.com
hocam speed mousepad olduğundan hızlı dönüşlerde takılıyor sensöründen dolayı ya. bide o modelleri sevmiyorum çok.CS2 oynuyorum ben de, tatmin ediyor her açıdan. Ele çok iyi oturan bir mouse.
Açılışı 500 TL ile verdiğin için bunu önerdim, 1000 TL gibi bir rakama sensör açısından daha iyi modeller bulursun her türlü.
Bütçe sıkıntın varsa asla pişman etmez ama onu diyim.
atk x1se kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
düz a9 alınmaz x1 se varken
adamın şikayeti sensörün mousepadi algılayamamsı bu mouse lada yanı problemi yaşar zatenCS2 oynuyorum ben de, tatmin ediyor her açıdan. Ele çok iyi oturan bir mouse.
Açılışı 500 TL ile verdiğin için bunu önerdim, 1000 TL gibi bir rakama sensör açısından daha iyi modeller bulursun her türlü.
Bütçe sıkıntın varsa asla pişman etmez ama onu diyim.
r1 in mcusu bi tık eski kaldı ve uzun kullanımda olmaz r1 ile düz a9 un yüzeyinde kaplama yok uzun kullanımda sararma ve parlama yapar birazda yüzey kayganlaşır düz a9 r1 den daha iyi ama dediğim gibi 1400 tl de alınabilicek x1se 1700 tl de a9 plus a9 plusda yüzey kaplaması var x1 se deki gibi uzun kullanımda bahsettiğim sorunlar ikisindede olmaz ve bataryası dah büyük r1 yerine dah güzel alternatifler var r1 in devri bitti artık alınmazhocam speed mousepad olduğundan hızlı dönüşlerde takılıyor sensöründen dolayı ya. bide o modelleri sevmiyorum çok.
VXE R1 önerende var hocam hangisi sizce.
anladım hocam sağ olun bu ara mousepad porge 70x30 longteng modeli sorun olmaz dimi.adamın şikayeti sensörün mousepadi algılayamamsı bu mouse lada yanı problemi yaşar zaten
r1 in mcusu bi tık eski kaldı ve uzun kullanımda olmaz r1 ile düz a9 un yüzeyinde kaplama yok uzun kullanımda sararma ve parlama yapar birazda yüzey kayganlaşır düz a9 r1 den daha iyi ama dediğim gibi 1400 tl de alınabilicek x1se 1700 tl de a9 plus a9 plusda yüzey kaplaması var x1 se deki gibi uzun kullanımda bahsettiğim sorunlar ikisindede olmaz ve bataryası dah büyük r1 yerine dah güzel alternatifler var r1 in devri bitti artık alınmaz
sensörler son nesil sıkıntı olacağını sanmam ips ve hızlanmaları yüksek x1se ninanladım hocam sağ olun bu ara mousepad porge 70x30 longteng modeli sorun olmaz dimi.
https://wraithesports.com/products/vgn-atk-blazing-sky-x1-wireless-mouse arkdaşın önerdiği gibi bunu öneririm. Conlife kodunu kullanırsan kargoda bedava oluyor aklında bulunsunarkadaşlar 500-1000 tl arası kaliteli mouse önerisi. Birisi razer deathadder essential önerdi sizce nasıl? mouse alma sebebim mousem yeni mousepadde takılıyor o yüzden.