- Reaksiyon skoru
- 398
Anladım . İyi taktikmiş.Tekniğini açıklıyorum
Trendyol da sepete ekliyoruz
Ondan sonra hoşgeldin indirimini kullanıyoruz ve 25 TL ucuzluyoruz
Ve ürün artık sadece 144 TL
Anladım . İyi taktikmiş.Tekniğini açıklıyorum
Hatta kastığımız paralarla 44 TL'ye bile alabilirizAnladım . İyi taktikmiş.
Telefonum olmadğı için ben kasamadımHatta kastığımız paralarla 44 TL'ye bile alabiliriz![]()
Bloody'nin mouseleri hakkında çok bir bilgim yok teşekkür ederim araştıracağımBloody A9. (Bazı yerlerde A90 modeli oluyor fakat tek farkı renk, A90 daha fazla renge sahip sanırım).
129 Tl ye alabiliyorumg102 ve 144TL?
129 Tl ye iniyor bendeTekniğini açıklıyorum
Al gitsin düşünme bile129 TL ye alabiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
129 TL ye iniyor bende
eminmisin son kararınmi incehesap gaming gecesinde daha ucuza bulamazmiyimAl gitsin düşünme bile
G102 hem sensörü iyi ucuz logitech kalitwli bir mouse `sen bilirsin` diyecektim ama bence almalısıneminmisin son kararınmi incehesap gaming gecesinde daha ucuza bulamazmiyim
bu g102 de rgb ler kontrol edilebiliyormu merak ettim o simgesindeki rgb falanG102 hem sensörü iyi ucuz logitech kalitwli bir mouse `sen bilirsin` diyecektim ama bence almalısın
bunun hakkında konu açıyorum yüksek oy alırsa alicam direktG102 hem sensörü iyi ucuz logitech kalitwli bir mouse `sen bilirsin` diyecektim ama bence almalısın
Eğer kullanmış birinden duymak istersen 3 senedir kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısı yok. Sadece küçük bir sıkıntı var (bana göre değil) programın paralı olması fakat ben sadece ışığını açıp kapatmak için kullandığım için bir problem olmuyor. Dediğim gibi çok uzun zamandır kullanıyorum fakat o zamanlar 80 TL'ye almıştım ve G300S ile aralarında çok büyük bir rekabet vardı ve ben bunu aldım, iyi ki de almışım.Bloody'nin mouseleri hakkında çok bir bilgim yok teşekkür ederim araştıracağım
anladım teşekkür ederim kardeşimEğer kullanmış birinden duymak istersen 3 senedir kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısı yok. Sadece küçük bir sıkıntı var (bana göre değil) programın paralı olması fakat ben sadece ışığını açıp kapatmak için kullandığım için bir problem olmuyor. Dediğim gibi çok uzun zamandır kullanıyorum fakat o zamanlar 80 TL'ye almıştım ve G300S ile aralarında çok büyük bir rekabet vardı ve ben bunu aldım, iyi ki de almışım.