Mouse Önerileriniz nelerdir?

Tekniğini açıklıyorum
Trendyol da sepete ekliyoruz
Ondan sonra hoşgeldin indirimini kullanıyoruz ve 25 TL ucuzluyoruz
Ve ürün artık sadece 144 TL
Anladım . İyi taktikmiş.

Bloody A9. (Bazı yerlerde A90 modeli oluyor fakat tek farkı renk, A90 daha fazla renge sahip sanırım).

G102 hem sensörü iyi ucuz logitech kalitwli bir mouse `sen bilirsin` diyecektim ama bence almalısın
bu g102 de rgb ler kontrol edilebiliyormu merak ettim o simgesindeki rgb falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G102 hem sensörü iyi ucuz logitech kalitwli bir mouse `sen bilirsin` diyecektim ama bence almalısın
bunun hakkında konu açıyorum yüksek oy alırsa alicam direkt

Bloody'nin mouseleri hakkında çok bir bilgim yok teşekkür ederim araştıracağım
Eğer kullanmış birinden duymak istersen 3 senedir kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısı yok. Sadece küçük bir sıkıntı var (bana göre değil) programın paralı olması fakat ben sadece ışığını açıp kapatmak için kullandığım için bir problem olmuyor. Dediğim gibi çok uzun zamandır kullanıyorum fakat o zamanlar 80 TL'ye almıştım ve G300S ile aralarında çok büyük bir rekabet vardı ve ben bunu aldım, iyi ki de almışım.

Eğer kullanmış birinden duymak istersen 3 senedir kullanıyorum ve hiç bir sıkıntısı yok. Sadece küçük bir sıkıntı var (bana göre değil) programın paralı olması fakat ben sadece ışığını açıp kapatmak için kullandığım için bir problem olmuyor. Dediğim gibi çok uzun zamandır kullanıyorum fakat o zamanlar 80 TL'ye almıştım ve G300S ile aralarında çok büyük bir rekabet vardı ve ben bunu aldım, iyi ki de almışım.
anladım teşekkür ederim kardeşim

Geri