bariskarali
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,893
X7 pro al bu fiyatta en iyi bulabileceğin mouse dur kendisi 
Hocam technopatta bunu önerdiler çok güzel duruyor ne dersiniz,,,GameNote MS1001 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)X7 pro al
Bu arada işimiz yarim kalmıştı discordda![]()
ÖnermiyorumHocam technopatta bunu önerdiler çok güzel duruyor ne dersiniz,,,GameNote MS1001 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Niye?Önermiyorum
Bende SM 790 vardı 1 hafta kullanamadım.Çok sağlam fare valla. Siyahını 3 sene boyunca kullandım.
X7 Pro alabilirsin.Preo seven birisi değilim kulaklıklarını kullandım pek kaliteli oldukları söylenemez. Attığınız mouse Everest SGM-X7 çakması gibi duruyor. Ayrıca bana uzun ömürlü ve sağlam bir mouse lazım, sanırım X7 Pro alacağım herkes söylemiş.
Trust GXT 105 aldım aşırı hor kullanmama rağmen hiç sorun çıkarmadı 1 aydır.X7 Pro alabilirsin.
Everest SGM-X7 ProMinecraft oynayan biriyim ve Jitter Click yapıyorum bu mouse'lardan hangisi daha iyidir?
Hiper X-50 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Everest SGM-X7 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Ve Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Everest SGM-X10 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Everest SGM-X7 Pro Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Everest Mercury X8 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Everest SM-770 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Inca IMG-GT15 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Everest SM-790 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
Inca IMG-GT12 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
50-75 TL civarında isteğim.
Trust GXT 105 aldım X-7 Pro'nun fiyatı bir gecede 80 TL'e çıktı.Yazılımı olsa GXT 105 daha iyi.Everest SGM-X7 Pro